folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Satılık Yamaha C40 Klasik Gitar

Satılık Yamaha C40 Klasik Gitar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BRK35
    BRK35's avatar
    Erkek

Yeah bunu yazdı:
    -----------------------------
    paraya ihtiyacın yoksa satma bulunsun, elbet şevkin geri döner =))
    -----------------------------

Hocam dediğin gibi istekle alakalı ama bazen gerçekten hiç olmayacakmış gibi geliyor. Bende de nerden baksan 8 senedir gitar var önce bi heves alındı. Daha sonra okuldu sınavdı vs vs derken evin bi kenarına atıldı. Yaşım 22. Açıkçası bu saatten sonra öğrenemem gibime geliyor. Geçenlerde gaza gelip tekrar heves ettim. İnternetten bi tomar eğitim videosu falan buldum. Günde yarım saat kadar uğraşıyorum. Bakalım ilerleme kaydedebilecekmiyim. Gitar çalmayı çok istiyorum. Tek uyuz olduğum ve nefret ettiğim konu notalar olmuştur. Gitarı satan arkadaşı çok iyi anlıyorum. O yine satmakta çözümü bulmuş. Bazen çıkıp üstüne tepinesim geliyor kendimi zor tutuyorum. Sanırım sabır şart. Ufacık veletleri cayır cayır çalarken görmek adamı gerçekten deli ediyor:)

Yeni başlayanlar için bu video dizisini buldum. İşe yarar gibi görünüyor. Bakalım ne olacak...

http://www.youtube.com/watch?v=ObfTrYjlKEc&feature=PlayList&p=BFF1154EF7EE9100&index=0

Folklorik olarak sana saygım var ama sana tapamam totem!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Juba
    Juba's avatar
    Erkek

150 tl çok iyi para bu kadar şey için ... almak isteyen kaçırmasın bence. yamaha hemde yani boru değil

Demiri demirle dövdüler; biri sıcak biri soğuktu, İnsanı insanla kırdılar; biri aç biri toktu. Pir Sultan Abdal
Toplam Hit: 2527 Toplam Mesaj: 13