Satilik Yazilim Kitaplari Asp.Net,Sql ,Ve Birtakim
-
Aşağda listesini yazdiğim kitaplari 100 tl ye satiyorum ayrica tek kitap olarakda yaninda fiyat yazdim ,kitaplarin dvd leriyle beraber ,ayrica 2 adet dvd olarak eğitim seti hediye ediyorum yaninda, kitaplar çök temizdir resimde görülüyor zaten,resim ve ilana ulaşmak için sahibinden yazisina tiklayin
not
kitaplari normal almak isteyen olursa yani hesabima para yatirirsa 90 tl ye verebilirim kargo hariç tabi
- 1 Asp.Net Ajax 3.5 -20 tl
- 2 Flash Cs5 Action Script 3.0 -20tl
- 3 Sql 15tl
- 4 C# İle ASp.Net 2.0 15tl
- Asp.Net 2005 15tl
- 6 İlişkisel Veri Modeli Uygulamalari 10tl
- 7 X86 tabanli Micro İşlemci Mimarisi 10tl
Sahibinden Com
-
tek satarsan
- 2 Flash Cs5 Action Script 3.0 bunu ne kadara verirsin.?
-
dertli bunu yazdı:
-----------------------------tek satarsan
- 2 Flash Cs5 Action Script 3.0 bunu ne kadara verirsin.?
-----------------------------
-
"Asp.Net AJAX 3,5" talibim :)
-
GeFORC3 bunu yazdı:
-----------------------------"Asp.Net AJAX 3,5" talibim :)
talipsen alabilirsin -
nisanci53 bunu yazdı:
Aşağda listesini yazdiğim kitaplari 100 tl ye satiyorum ayrica tek kitap olarakda yaninda fiyat yazdim ,kitaplarin dvd leriyle beraber ,ayrica 2 adet dvd olarak eğitim seti hediye ediyorum yaninda, kitaplar çök temizdir resimde görülüyor zaten,resim ve ilana ulaşmak için sahibinden yazisina tiklayinnot
kitaplari normal almak isteyen olursa yani hesabima para yatirirsa 90 tl ye verebilirim kargo hariç tabi
- 3 Sql 15tl
- Asp.Net 2005 15tl
Sahibinden Com
-----------------------------sql Kitabı ile
veritabanı tasarımı ilişkisel veri modeli
Kitabını almak istiyorum. Önce kargo sonra para şeklinde kabul eder misin ? 2004 den beri üyeyim bu siteye sıkıntı çıkmaz emin ol.
-
DrKill bunu yazdı:
-----------------------------nisanci53 bunu yazdı:
Aşağda listesini yazdiğim kitaplari 100 tl ye satiyorum ayrica tek kitap olarakda yaninda fiyat yazdim ,kitaplarin dvd leriyle beraber ,ayrica 2 adet dvd olarak eğitim seti hediye ediyorum yaninda, kitaplar çök temizdir resimde görülüyor zaten,resim ve ilana ulaşmak için sahibinden yazisina tiklayinnot
- 3 Sql 15tl
- Asp.Net 2005 15tl
Sahibinden Com
-----------------------------sql Kitabı ile
veritabanı tasarımı ilişkisel veri modeli
Kitabını almak istiyorum. Önce kargo sonra para şeklinde kabul eder misin ? 2004 den beri üyeyim bu siteye sıkıntı çıkmaz emin ol.
yok malesef kabul etmiyorum o şekilde güven miyorsan başlikda yazdim sahibinden com dan alirsin -
Hocam peki tahribat.com dan referans verebileceğin bir kullanıcı var mı? Birde kitapların basım yılları hanti tarihler?
-
DrKill bunu yazdı:
-----------------------------Hocam peki tahribat.com dan referans verebileceğin bir kullanıcı var mı? Birde kitapların basım yılları hanti tarihler?
basim yillarini google ye yazip bakabilirsin zaten birden fazla basilmiş olan iki kitap var biri asp.net ajax diyeri flash cs5, referans veremiyorum güvenmiyorsan sahibinden comdan alirsin ,ama daha onceden burdan bir arkadaşa 22 adet kitap satmiştim ama o sahibinden com uzerinden almişti , -
hocam vermediysen 6.ya talibim
-
MaviGozluDev bunu yazdı:
-----------------------------hocam vermediysen 6.ya talibim
alabilirsin talipsen