[Satılık][Ankara] İphone 6 16GB Sıfır Kapalı Kutu - Yurtdışı Kayıtlı/Kayıtsız
-
Merhaba Arkadaşlar,
17 18 aralık gibi arkadaş yurtdışından gelecek 2 tane iphone6 16gb kapalı kutu faturalı olarak satılacaktır.
ürünler gold ve space gray olarak 2 farklı renkte olacak.
İsteyene yurtiçi pasaport kaydı yapılabilir. Bİlindiği gibi telefon ilk açıldıgında kaydettirilmeden 120 gün kullanılabiliyor.
Kayıtsız fiyatı : 1850 tl
Kayıtlı Fiyatı : 2000 tl (harcını falan herşeyi ben kendim hallederim. Siz sadece telefonu açıp kullanırsınız)
Pazarlık vardır. -
Baltalamak gibi olmasın ama bilgilendirme açısından not geçmek istiyorum,
Bundan 1 ay evveline kadar yurt dışı cihazlarına Apple garanti kapsamında bakmıyordu. (Akıllı telefon için konuşuyorum.) Değiştiğini de sanmıyorum. Yani bu cihazları Türkiye'deki Apple Store'a görütürüp garanti kapsamında işlem yaptıramazsınız.
Alana hayırlı uğurlu olsun. İyi satışlar. -
Benim bildiğim ise şu. Türkiye de yasalara göre elektronik cihazların garanti kapsamı minimum 2 yıl olduğundan doalyı apple ürünleride dolayısıyla 2 yıl garantili olarak geliyor. Ama yurt dışından alıp ta Türkiye içerisinde pasaport kaydı ile kullanıyorsan garanti süresi 1 yıla düşüyor. Aynı şekilde Türkiye den alıp başka ülkeye gidip kullandığında da aynı şekilde garanti süresi 1 yıla düşüyor diye biliyorum.
-
NaZi_ bunu yazdı
Baltalamak gibi olmasın ama bilgilendirme açısından not geçmek istiyorum,
Bundan 1 ay evveline kadar yurt dışı cihazlarına Apple garanti kapsamında bakmıyordu. (Akıllı telefon için konuşuyorum.) Değiştiğini de sanmıyorum. Yani bu cihazları Türkiye'deki Apple Store'a görütürüp garanti kapsamında işlem yaptıramazsınız.
Alana hayırlı uğurlu olsun. İyi satışlar.bir arkadaşım elden istanbul apple a ürünü verdi garanti kapsamında baktılar.
-
Yurtdışı cihazları avrupada 1 yıl türkiyede garanti kapsamında değil, abdde 2 yıl garantisi mevcuttur. Geçen yıl yurtdısından iphone getirmistim apple storea bizzat sordum değişmediyse böyle olması lazım.
-
tr apple storda yurt dışı iphone 6+ ın birebir degiştigini gördüm haberiniz ola
-
Hocam pm bakarmisin lutfen..
-
McM bunu yazdı
Hocam pm bakarmisin lutfen..
pm cevaplandı.
-
insidae bunu yazdı
Yurtdışı cihazları avrupada 1 yıl türkiyede garanti kapsamında değil, abdde 2 yıl garantisi mevcuttur. Geçen yıl yurtdısından iphone getirmistim apple storea bizzat sordum değişmediyse böyle olması lazım.
türkiye apple garanti kapsamında almak istemiyor ama diretirseniz oluyor galiba. arkadaşım bayağı bi diretmişti. ama başardı son olarak.
-
hellhound bunu yazdıinsidae bunu yazdı
türkiye apple garanti kapsamında almak istemiyor ama diretirseniz oluyor galiba. arkadaşım bayağı bi diretmişti. ama başardı son olarak.
Tam olarak diretmekle alakalı değil de, belli bir model veya seri numarasına sahip ürünleri alıyor garanti kapsamına. En son bu şekilde idi.
-
sir bunu yazdıhellhound bunu yazdıinsidae bunu yazdı
Tam olarak diretmekle alakalı değil de, belli bir model veya seri numarasına sahip ürünleri alıyor garanti kapsamına. En son bu şekilde idi.
dediğiniz gibi de olabilir. Ama bizim yaşadıgım olay ilk önce almak istemediler ama sonra biz meseleyi uzatınca aldılar ürünü garanti kapsamında.