folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder [Satılık][Ankara] İphone 6 16GB Sıfır Kapalı Kutu - Yurtdışı Kayıtlı/Kayıtsız

[Satılık][Ankara] İphone 6 16GB Sıfır Kapalı Kutu - Yurtdışı Kayıtlı/Kayıtsız

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hellhound
    hellhound's avatar
    Erkek

Merhaba Arkadaşlar,

17 18 aralık gibi arkadaş yurtdışından gelecek 2 tane iphone6 16gb kapalı kutu faturalı olarak satılacaktır.
    ürünler gold ve space gray olarak 2 farklı renkte olacak.
    İsteyene yurtiçi pasaport kaydı yapılabilir. Bİlindiği gibi telefon ilk açıldıgında kaydettirilmeden 120 gün kullanılabiliyor.

Kayıtsız fiyatı : 1850 tl
    Kayıtlı Fiyatı : 2000 tl (harcını falan herşeyi ben kendim hallederim. Siz sadece telefonu açıp kullanırsınız)
    Pazarlık vardır.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NaZi_
    NaZi_'s avatar
    Erkek

Baltalamak gibi olmasın ama bilgilendirme açısından not geçmek istiyorum,

Bundan 1 ay evveline kadar yurt dışı cihazlarına Apple garanti kapsamında bakmıyordu. (Akıllı telefon için konuşuyorum.) Değiştiğini de sanmıyorum. Yani bu cihazları Türkiye'deki Apple Store'a görütürüp garanti kapsamında işlem yaptıramazsınız.

Alana hayırlı uğurlu olsun. İyi satışlar.

Kendimi bir akşam toplumun ete kemiğe bürünmüş hali ile yemeğe çıkarken hayal ediyorum şimdi; yemekler gelmiş ve çiğnemeye devam ediyoruz. Tam o sırada topluma doğru bakıyorum, ben aseksüel olmaya karar verdim, diyorum ve toplumun yüzü düşüyor. Başlıyor neden ve sonuçlarını sorgulamaya, felaket senaryoları anlatmaya ve yer yer yaftalamaya. Hayal ediyorum, yerimden kalkıyorum ve masanın etrafında bir yarım tur atıyorum, artık toplumun yanı başında, tabiri caizse ensesindeyim. Bir kolumu masaya dayıyorum ve kısa kollu tişörtümden uzanan kollarım yılların emeği sonucu bir kas yığını şeklinde, tam da toplumun bakacağı yerde duruyor. Kulağına doğru eğiliyorum ve şöyle diyorum; desene sen her bi sikimi çok iyi biliyorsun lan ?!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Reklamcı.
    sezginari
    sezginari's avatar
    Erkek

Benim bildiğim ise şu. Türkiye de yasalara göre elektronik cihazların garanti kapsamı minimum 2 yıl olduğundan doalyı apple ürünleride dolayısıyla 2 yıl garantili olarak geliyor. Ama yurt dışından alıp ta Türkiye içerisinde pasaport kaydı ile kullanıyorsan garanti süresi 1 yıla düşüyor. Aynı şekilde Türkiye den alıp başka ülkeye gidip kullandığında da aynı şekilde garanti süresi 1 yıla düşüyor diye biliyorum.

Matbaa Baskı ve Promoyon İşleriniz Tbt'ye özel fiyat ile yapılır. Islak Mendil,Baskılı Kürdan, Baskılı Pipet, Baskılı Peçete, Baskılı Stick şeker üretim hanemiz mevcuttur.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hellhound
    hellhound's avatar
    Erkek
    NaZi_ bunu yazdı

Baltalamak gibi olmasın ama bilgilendirme açısından not geçmek istiyorum,

Bundan 1 ay evveline kadar yurt dışı cihazlarına Apple garanti kapsamında bakmıyordu. (Akıllı telefon için konuşuyorum.) Değiştiğini de sanmıyorum. Yani bu cihazları Türkiye'deki Apple Store'a görütürüp garanti kapsamında işlem yaptıramazsınız.

Alana hayırlı uğurlu olsun. İyi satışlar.

bir arkadaşım elden istanbul apple a ürünü verdi garanti kapsamında baktılar.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    insidae
    insidae's avatar
    Erkek

Yurtdışı cihazları avrupada 1 yıl türkiyede garanti kapsamında değil, abdde 2 yıl garantisi mevcuttur. Geçen yıl yurtdısından iphone getirmistim apple storea bizzat sordum değişmediyse böyle olması lazım. 

Bir güldün yar sen, hep elime batan.Seni dalından kopardım, kandoldu avuçlarım..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kady
    kady's avatar
    Erkek

tr apple storda  yurt dışı iphone 6+ ın birebir degiştigini gördüm haberiniz ola

http://profil.gittigidiyor.com/kady
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    McM
    McM's avatar
    Erkek

Hocam pm bakarmisin lutfen.. 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hellhound
    hellhound's avatar
    Erkek
    McM bunu yazdı

Hocam pm bakarmisin lutfen.. 

pm cevaplandı.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hellhound
    hellhound's avatar
    Erkek
    insidae bunu yazdı

Yurtdışı cihazları avrupada 1 yıl türkiyede garanti kapsamında değil, abdde 2 yıl garantisi mevcuttur. Geçen yıl yurtdısından iphone getirmistim apple storea bizzat sordum değişmediyse böyle olması lazım. 

türkiye apple garanti kapsamında almak istemiyor ama diretirseniz oluyor galiba. arkadaşım bayağı bi diretmişti. ama başardı son olarak.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sir
    sir's avatar
    Erkek
    hellhound bunu yazdı
    insidae bunu yazdı

türkiye apple garanti kapsamında almak istemiyor ama diretirseniz oluyor galiba. arkadaşım bayağı bi diretmişti. ama başardı son olarak.

Tam olarak diretmekle alakalı değil de, belli bir model veya seri numarasına sahip ürünleri alıyor garanti kapsamına. En son bu şekilde idi.

Aman, kendini asmış yüz kiloluk bir zenci, Üstelik gece inmiş, ses gelmiyor kümesten; Ben olsam utanırım, bu ne biçim öğrenci? Hem dersini bilmiyor, hem de şişman herkesten. İyi nişan alırdı kendini asan zenci, Bira içmez ağlardı, babası değirmenci, Sizden iyi olmasın, boşanmada birinci... Çok canım sıkılıyor, kuş vuralım istersen.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hellhound
    hellhound's avatar
    Erkek
    sir bunu yazdı
    hellhound bunu yazdı
    insidae bunu yazdı

Tam olarak diretmekle alakalı değil de, belli bir model veya seri numarasına sahip ürünleri alıyor garanti kapsamına. En son bu şekilde idi.

dediğiniz gibi de olabilir. Ama bizim yaşadıgım olay ilk önce almak istemediler ama sonra biz meseleyi uzatınca aldılar ürünü garanti kapsamında.

Toplam Hit: 2865 Toplam Mesaj: 5
gold iphone6 16gb