Satın Alabileceğim En Küçük Cep Telefonunu Arıyorum
-
IRET bunu yazdı:
-----------------------------nokia 700 gören veya kullanan var mı acaba :|
-----------------------------
BEN KULLANIYORUM HOCAM :) HATTA ŞUANDA ONDAN YAZIYORUM TARİKATA ... -
suhatuna bunu yazdı:
IRET bunu yazdı:
BEN KULLANIYORUM HOCAM :) HATTA ŞUANDA ONDAN YAZIYORUM TARİKATA ...
-----------------------------küçük bir telefon mu? elindeyken bir resmini çekebilir misin?
-

-
IRET bunu yazdı:
-----------------------------suhatuna bunu yazdı:
IRET bunu yazdı:
BEN KULLANIYORUM HOCAM :) HATTA ŞUANDA ONDAN YAZIYORUM TARİKATA ...
-----------------------------küçük bir telefon mu? elindeyken bir resmini çekebilir misin?
HOCAM NETE GİRİYORUM Kİ , ÇEKEMEM Kİ ... Ama UFAK VE INCE TEL BILGIN OLSUN... EGER İHALE BU TEL. DA KALIRSA 1 AYLIK BENDEKİ BLACK , UYGUN FİYATA VEREBILİRIM DUSUNURSEN ... -
Doğubank iş hanına git 2. kata çık çoğu dükkanda var :)
Panasonic A100
-
Jubei bunu yazdı:
-----------------------------Doğubank iş hanına git 2. kata çık çoğu dükkanda var :)
Panasonic A100
-----------------------------modu yada p300 bulmaya çalışacağım, modu biraz zor gibi görünüyor arkadaşın adına işletmesi gerekecek, israilden gelen telefonlarda imei dışında bir şey daha var, o açılmadan kullanamıyoruz; p300 imei sorunu halledilebilir mi bilmiyorum halledilebilirse doğrudan dışarıdan da getirtebilirim, olmadı böyle bir şey bakacağım fakat bunları saklamak da öyle kolay görümüyor.
-
IRET bunu yazdı:
-----------------------------hocam bunun kulaklığı da varsa aldım gitti bunu harika bir şey ya
Kulaklık girşi mevcut hocam. -
ulan şu p300 o kadar şık duruyor ki, androidli telefonumu satıp alasım geldi, yurtdışından gelecek mürid varsa alalım 2 tane @iret
-
o6u2 bunu yazdı:
-----------------------------ulan şu p300 o kadar şık duruyor ki, androidli telefonumu satıp alasım geldi, yurtdışından gelecek mürid varsa alalım 2 tane @iret
-----------------------------ben burada sıfırını bulamazsam dışarıdan getirtmeyi düşünüyorum zaten.
-
IRET bunu yazdı:
-----------------------------o6u2 bunu yazdı:
-----------------------------ulan şu p300 o kadar şık duruyor ki, androidli telefonumu satıp alasım geldi, yurtdışından gelecek mürid varsa alalım 2 tane @iret
-----------------------------ben burada sıfırını bulamazsam dışarıdan getirtmeyi düşünüyorum zaten.
-----------------------------burada bulursan bu konuya yazar mısın buldum şurda şu paraya diye.