Satlik

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patron_38
    patron_38's avatar
    Erkek

muridler acil paraya skistim elimde 2 tane htc hd2 var birsinde android 2.2 evo yuklu diger win mobile 850 tl isteyene sifir hic kullanilmammis iphone 4 16gb var 1300 tl israrla tekrarliyim daha hic acilmadi orjinal kutusunda sifirdir ilk alan acicak :) birde nikon d3000 dslr fotograf makinasi var orjinal cantasi 18mm-55mm lens 4 gb nikon hafiza kartida dahildir makinayida hic kullanmadim 1 haftalik sifirdir piyasasi nekadar bilmiyorum talip olan arkadaslara duyurulur :)

yan cizdim
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    West
    West's avatar
    Erkek

Nikon a ne diceksin merak ettim

west[at]tahribat.com
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patron_38
    patron_38's avatar
    Erkek

piyasasini bi arastiriyim hacim hemen yazicam kafandan gecen bisey varmi

edit: resimlerini ekledim arkadaslar 3. sayfada

yan cizdim
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cia
    Cia's avatar
    Erkek

bunlar ne hajı kullanmadıgın şeyleri satmak için mi aldın indire gandi mi nedir ?

..savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye,zaman ki sana hasta olmuş,incelikli haytasın,raksederken mahallenin maşallahı-eyvallahı,güzelleş be oğlumm.!şimdilik,ölümüne kadar hayattasın..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patron_38
    patron_38's avatar
    Erkek

hacim htcleri kontrat yapip aldim hatlar lazimdi makinayida gecen hafta aldim ne zamandir almayi istiyordum ve bugunde yeni ev isi cikti kiradir depozittir para lazim oldu gonulsuz satiyorum acikcasi ama htcleri uzun zamandir duruyor onlari satmak istiyorum zaten pek kullanmiyorum yatiyorlar

yan cizdim
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patron_38
    patron_38's avatar
    Erkek

nikon d3000 icin 1150 tl istiyorum piyasasina baktim 1376 tl yazior makinanin 1 yil nikon garantisi icindedir arti orjinal nikon canta ve 4gb hafiza karti sarj aletleride icinde

yan cizdim
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BosphorusPasha
    BosphorusPasha's avatar
    Erkek

patron_38 bunu yazdı:
    -----------------------------

nikon d3000 icin 1150 tl istiyorum piyasasina baktim 1376 tl yazior makinanin 1 yil nikon garantisi icindedir arti orjinal nikon canta ve 4gb hafiza karti sarj aletleride icinde

ohannes :| ikinci el bide?

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Coiner
    Coiner's avatar
    Erkek

BosphorusPasha bunu yazdı:

patron_38 bunu yazdı:

ohannes :| ikinci el bide?

www.fenomenevi.com | Sosyal medyanın her mecrasında 6 yıldır kesintisiz olarak müşterilerimize destek vermekteyiz. Amacımız müşteri deneyimini en üstte tutmak ve hizmetlerimize 24 saat devam edebilmek. Fenomenevi.com adresinden 7/24 kesintisiz olarak sipariş verebilirsiniz...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patron_38
    patron_38's avatar
    Erkek

ikinci el degil hacim sifir urun kullanilmamis ben alali 1 hafta oldu ve kullanma sansim dahi olmadi karar size ayit faturasi garanti belgesi hersey icinde resimlerini ekliycem

yan cizdim
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eray
    eray's avatar
    Erkek
    htc alma planim var ancak yari fiyatina da olsa ikinci ellere guvenmiyorum :) hayirli satislar

Nihayet kendimle başbaşa kalabileceğim günler geldi..
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patron_38
    patron_38's avatar
    Erkek

hacim ikinci el ama garantisini her turlu veririm begenmezsen geri gonderirsin orjinal kutusu dahi duruyor

yan cizdim
Toplam Hit: 3977 Toplam Mesaj: 35