Satlik
-
muridler acil paraya skistim elimde 2 tane htc hd2 var birsinde android 2.2 evo yuklu diger win mobile 850 tl isteyene sifir hic kullanilmammis iphone 4 16gb var 1300 tl israrla tekrarliyim daha hic acilmadi orjinal kutusunda sifirdir ilk alan acicak :) birde nikon d3000 dslr fotograf makinasi var orjinal cantasi 18mm-55mm lens 4 gb nikon hafiza kartida dahildir makinayida hic kullanmadim 1 haftalik sifirdir piyasasi nekadar bilmiyorum talip olan arkadaslara duyurulur :)
-
Nikon a ne diceksin merak ettim
-
piyasasini bi arastiriyim hacim hemen yazicam kafandan gecen bisey varmi
edit: resimlerini ekledim arkadaslar 3. sayfada
-
bunlar ne hajı kullanmadıgın şeyleri satmak için mi aldın indire gandi mi nedir ?
-
hacim htcleri kontrat yapip aldim hatlar lazimdi makinayida gecen hafta aldim ne zamandir almayi istiyordum ve bugunde yeni ev isi cikti kiradir depozittir para lazim oldu gonulsuz satiyorum acikcasi ama htcleri uzun zamandir duruyor onlari satmak istiyorum zaten pek kullanmiyorum yatiyorlar
-
nikon d3000 icin 1150 tl istiyorum piyasasina baktim 1376 tl yazior makinanin 1 yil nikon garantisi icindedir arti orjinal nikon canta ve 4gb hafiza karti sarj aletleride icinde
-
patron_38 bunu yazdı:
-----------------------------
nikon d3000 icin 1150 tl istiyorum piyasasina baktim 1376 tl yazior makinanin 1 yil nikon garantisi icindedir arti orjinal nikon canta ve 4gb hafiza karti sarj aletleride icinde
-----------------------------ohannes :| ikinci el bide?
-
BosphorusPasha bunu yazdı:
patron_38 bunu yazdı:
-----------------------------ohannes :| ikinci el bide?
----------------------------- -
ikinci el degil hacim sifir urun kullanilmamis ben alali 1 hafta oldu ve kullanma sansim dahi olmadi karar size ayit faturasi garanti belgesi hersey icinde resimlerini ekliycem
-
htc alma planim var ancak yari fiyatina da olsa ikinci ellere guvenmiyorum :) hayirli satislar
-
hacim ikinci el ama garantisini her turlu veririm begenmezsen geri gonderirsin orjinal kutusu dahi duruyor