Satlık Cs Go Adet 40Tl
-
prime satın alabiliyorsanız demek ki ücretsiz oynuyorsunuz. ürünü sepete ekleyin, son adıma kadar gelin orda öğrenirsiniz. zaten bu ürüne sahipsin diyecek, orda anlarsınız. steam uygulamasında oyun logosu atarak öğrenemezsiniz.
-
KotomineKirei bunu yazdı
prime satın alabiliyorsanız demek ki ücretsiz oynuyorsunuz. ürünü sepete ekleyin, son adıma kadar gelin orda öğrenirsiniz. zaten bu ürüne sahipsin diyecek, orda anlarsınız. steam uygulamasında oyun logosu atarak öğrenemezsiniz.
hocam şu anda bende cs go olarak mevcut gözüküyor. dediğin şekilde sepete attım, bu sizde mevcut dedi, ancak prime felan yazmıyor.

-
Kusura bakmayın konuyla alakasız biraz ama oyunun tam olarak amına koydular ücretsiz yaparak.
2000 saatim var csgo'da, bir arkadaşımla beraber giriyoruz. 5 oyundan 4'ünde hileci var.
Küfrettiğim türkler şimdi sen görürsün deyip hile açıp geliyor. Böyle piç bir ortam var.
Hileciler yüzünden MGE - Global arası gidip geliyoruz.
2 kişi girebileceğimiz alternatif oyun arıyoruz. Tavsiyelere açığız.
-
Kaan bunu yazdı
Kusura bakmayın konuyla alakasız biraz ama oyunun tam olarak amına koydular ücretsiz yaparak.
2000 saatim var csgo'da, bir arkadaşımla beraber giriyoruz. 5 oyundan 4'ünde hileci var.
Küfrettiğim türkler şimdi sen görürsün deyip hile açıp geliyor. Böyle piç bir ortam var.
Hileciler yüzünden MGE - Global arası gidip geliyoruz.
2 kişi girebileceğimiz alternatif oyun arıyoruz. Tavsiyelere açığız.
ücretli üyeler ücretsizlerle beraber oynamıyor , önecelikle hilecilerin çoğu zaten beleşçilerdir.
fps olarak battlefield 5 şimdi battleroyal moduda geldi , pahalı bir oyun oldugundan kolay kolay hileci olmuyor ben bf4 premium edition 5 sene oynadım 1 kere hileci anca görmüşümdür yada 2
-
LynXMaSTeR bunu yazdıKotomineKirei bunu yazdı
hocam şu anda bende cs go olarak mevcut gözüküyor. dediğin şekilde sepete attım, bu sizde mevcut dedi, ancak prime felan yazmıyor.
var reis sende, sıkıntı yok. bir yerde prime falan yazmasına gerek yok. paket hesabında aktif.