Satlık Cs Go Adet 40Tl

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KotomineKirei
    KotomineKirei's avatar
    Erkek

prime satın alabiliyorsanız demek ki ücretsiz oynuyorsunuz. ürünü sepete ekleyin, son adıma kadar gelin orda öğrenirsiniz. zaten bu ürüne sahipsin diyecek, orda anlarsınız. steam uygulamasında oyun logosu atarak öğrenemezsiniz.

They were crying when their sons left. God is wearing black. He's gone so far to find no hope, He's never coming back. They were crying when their sons left. All young men must go. He's come so far to find the truth, He's never going home.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Erkek
    KotomineKirei bunu yazdı

prime satın alabiliyorsanız demek ki ücretsiz oynuyorsunuz. ürünü sepete ekleyin, son adıma kadar gelin orda öğrenirsiniz. zaten bu ürüne sahipsin diyecek, orda anlarsınız. steam uygulamasında oyun logosu atarak öğrenemezsiniz.

hocam şu anda bende cs go olarak mevcut gözüküyor. dediğin şekilde sepete attım, bu sizde mevcut dedi, ancak prime felan yazmıyor.

goo.gl/qBNZmW
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kaan
    Kaan's avatar
    Erkek

Kusura bakmayın konuyla alakasız biraz ama oyunun tam olarak amına koydular ücretsiz yaparak.

2000 saatim var csgo'da, bir arkadaşımla beraber giriyoruz. 5 oyundan 4'ünde hileci var.

Küfrettiğim türkler şimdi sen görürsün deyip hile açıp geliyor. Böyle piç bir ortam var.

Hileciler yüzünden MGE - Global arası gidip geliyoruz.

2 kişi girebileceğimiz alternatif oyun arıyoruz. Tavsiyelere açığız.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    Kaan bunu yazdı

Kusura bakmayın konuyla alakasız biraz ama oyunun tam olarak amına koydular ücretsiz yaparak.

2000 saatim var csgo'da, bir arkadaşımla beraber giriyoruz. 5 oyundan 4'ünde hileci var.

Küfrettiğim türkler şimdi sen görürsün deyip hile açıp geliyor. Böyle piç bir ortam var.

Hileciler yüzünden MGE - Global arası gidip geliyoruz.

2 kişi girebileceğimiz alternatif oyun arıyoruz. Tavsiyelere açığız.

ücretli üyeler ücretsizlerle beraber oynamıyor , önecelikle hilecilerin çoğu zaten beleşçilerdir.

fps olarak battlefield 5 şimdi battleroyal moduda geldi , pahalı bir oyun oldugundan kolay kolay hileci olmuyor ben bf4 premium edition 5 sene oynadım 1 kere hileci anca görmüşümdür yada 2

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KotomineKirei
    KotomineKirei's avatar
    Erkek
    LynXMaSTeR bunu yazdı
    KotomineKirei bunu yazdı

hocam şu anda bende cs go olarak mevcut gözüküyor. dediğin şekilde sepete attım, bu sizde mevcut dedi, ancak prime felan yazmıyor.

var reis sende, sıkıntı yok. bir yerde prime falan yazmasına gerek yok. paket hesabında aktif.

They were crying when their sons left. God is wearing black. He's gone so far to find no hope, He's never coming back. They were crying when their sons left. All young men must go. He's come so far to find the truth, He's never going home.
Toplam Hit: 2198 Toplam Mesaj: 16
cs go