Satlık Mp3 Player Bedava Nerdeyse 1Gb
-
azizsenel55 bunu yazdı:
-----------------------------http://urun.gittigidiyor.com/orjinal-samsung-super-fiyata_W0QQidZZ6028719
burda 512 mb ı 70 satılolar ben 1 gb a 90 istiyom kargo da bende 80 e gelio çok mu a.q.
-----------------------------Hacı ona bakarsan 60a 128ler 256lar var amq ama evet 70 milyona 1gblık mp3 çalar vardı,ayrıca hafıza kartı desteğide vardı 2gba kadar,hepsiburadaya girin bakın görürsünüz ;) amq dedim 40a fln veriyodur bi baktım 90 yazıyo :D yinede mal senin para alıcının ben karışmam amq..
-
hajı sen şunun modelini iyice bi yazsana
-
beyler numaram 0546 255 55 61 msn: azizsenel55@hotmail.com model model YP-U2Z MP3 ÇALAR bi şekilde irtibata geçelim acil para lazım yoksa ürün süper garantiden yenisini gönderdiler cihaz konusnda o cihaz nasılsa tüm herşey aynı çizik yok (veya çok ufak) alan müride hayırlı olsun + flash disk olarak kullanabilme imkanı direk bilgisayara bağlan ben ce bu fiyata böle cihaz ....
-
dvd sürücü için para biriktiriyor olmasam alırdım ...
-
beyler cihaz chad63 adlı arkadaşa satılmıştır lütfen teklif vermeyin gg gibi oldu :-))
-
beyler cihaz chad63 adlı arkadaşa satılmıştır lütfen teklif vermeyin gg gibi oldu :-))
-
2 Gb sony :P ıpod bulunur hehe :D :P 3 aylık 90 ytl Sıfırı 115 ytl :P
jade_bilisim@jadebilisim.com
-
eveeet üzerinizden prim yapmaya çalışıyorum :\
bu applelarn teşhirleri var yahu (söylemeseydim içimde kalırdı)
bi tane shuffle 1 gb 25+kdv,kdv de %18den büyük ihtimallebu arada o 25 euro oluyor :D
-
hoca sony ye dava acmasınlar mp3 çalara ipod ismini verdiği için :d
-
pcBear bunu yazdı:
-----------------------------
hoca sony ye dava acmasınlar mp3 çalara ipod ismini verdiği için :d
-----------------------------yaa aynı sey sayılır :P ben ıpod diom :D hehe mp3+ video+ ses kaydetme+ dısarı ses verme+ rd+ resim oynatma+ tel deefteri+ text+ usb'den sarj vs bunu gibi seyler :P bi farkı yok yani ıpoddan