Satlık Uygun Ev Eşyası
-
yok efendim kağıthanede eşyalar ben de o civardayım.
-
muhammedonur bunu yazdı:
-----------------------------
Oskar bunu yazdı:
Siz neredesiniz?
-----------------------------eşyaları size istediğiniz zaman gösterebilirim ilgileniyorsanız.
-----------------------------İstanbul Avrupa yakasında ikamet ediyorum.
-
Oskar bunu yazdı:
muhammedonur bunu yazdı:
Oskar bunu yazdı:
Siz neredesiniz?
-----------------------------eşyaları size istediğiniz zaman gösterebilirim ilgileniyorsanız.
-----------------------------ilk mesajda belirttiğim gibi eşyalar gürsel mahallesinde. Fiyat olarak 200 düşünüyorum makine sağlam ve aile kullanmış sadece yani size problem çıkarmaz. Buzdolabı ise oldukça yeni 250 lira istiyorum.
-
muhammedonur bunu yazdı:
Oskar bunu yazdı:
muhammedonur bunu yazdı:
Oskar bunu yazdı:
Siz neredesiniz?
-----------------------------ilk mesajda belirttiğim gibi eşyalar gürsel mahallesinde. Fiyat olarak 200 düşünüyorum makine sağlam ve aile kullanmış sadece yani size problem çıkarmaz. Buzdolabı ise oldukça yeni 250 lira istiyorum.
-----------------------------Gürsel mahallesi uzak sayılmaz sanırım itü yada ytü okudunuz. Resim görme imkanımız varmı?
-
yarından önce fotoğraf atamam ama öğrenciysen vereceğim eşyaların gideri var problem olmaz
-
muhammedonur bunu yazdı:
yarından önce fotoğraf atamam ama öğrenciysen vereceğim eşyaların gideri var problem olmaz
-----------------------------Buzdolabı işyerine lazım, çamaşır makinesi temizse eve alıcam :) dün dans ediyordu.
-
buzdolabının fotosunu edit2'de de verdim.
http://img706.imageshack.us/slideshow/webplayer.php?id=01082011135.jpg
-
Hocam büyük çalışma masan falan yok mu? :)
-
Hocam dolabın ölçülerini biliyomusun tam olarak? minibüse koymaya dolap lazım :)
-
AntiSeptiK bunu yazdı:
Hocam dolabın ölçülerini biliyomusun tam olarak? minibüse koymaya dolap lazım :)
-----------------------------üstüne modeli yazıyor google da tam ayrıntılı bakablirsin de onu minibüse nasıl modifiye edebilirsin bilmiyorum :)