Satmak İçin Başka Birşey Gösterin!
-
Yeter artık o herifin suratını görmekten bıktım.
Her yeri satmasından bıktım.Lanet olası.Yeter.
25 Nisan 2007 tarihli Franfurt savcılığının operasyonunda 340 polislik bir operasyonda deniz feneri ve kanal 7 operasyonu için binaya girmişler.Baskında tam 2 kamyon belgeye el konuluyor.Sonuçlarda o başbakan koltuğunda oturanın oğlu ve kendisi kara para aklıyor çıkıyor.Bir çok arkadaşları tutuklanıyor.
Bu bizim paralarımız değil mi? Giden bizim paralarımız? Her gün giden paralarımızı güzelce verip üstüne birde küfür savuruyoruz.Prim vermeyeceğiz diyoruz.Herkes ayaklanıyor yine oylar bunlara.Artık herkesi bilinçlenmeye davet ediyorum.Cahil kalmayalım.
Tekel işçileride ayaklandı ama onlar bilmez çünkü herşey milletin iradesi. (millet= hükumet)..
Biz sat diyormuşuz adam satıyor? Herşey özelleşiyor.Devletçilik ilkesi yok oluyor.Adam herkese gıcık.Herkese sus kimse bilmez.Çünkü kendisi profesör,bilim adamı,uzman üstün zeka siyasetçi,önemli düşünür.
Artık öfke kusuyorum.
[Not: Deniz Feneri bağışlarınızda orada burada gemilere,yatlara gidiyor.Bir an için durun ve düşünün.]
Araştırın.
-
Komplo olabilir, yazılı kaynak yeterli değil. Somut birşeyler göstermelisin.
-
olsa ne yazar sonuçta lanet olsun.işimi gücümü bıraktırttılar geceleyin yaw..Adamda tip yok olm bi kere maymun surat tövbe estafurullah..
-
Kimden bahsediyorsun ?
-
Milleti yoksul bırakıp bir avuç ekmeğe muhtaç edersen o millet sana TAPAR. Kusura bakmayın ama mallık bizim insanımızda. %60 oyla gelmeyi hedefliyorlar. Seçimlerden önce yine birşeyler dağıtılır yine gelirler olur biter, nasılsa adları AVANTA KÖMÜR PARTİsine çıkmış. Biraz saptık ama ne yapalım hergün veryansın ediyorum anasını.
-
Çok soyut bahsediyorsun, ne kaynak var ne belge ne de başka herhangi bir kanıt.
Kimden bahsediyorsun bilmiyorum herkes birilerini tahmin edebilir herneyse.
Maymun, geyik, öküz suratlı olmasıyla kimseyi yargılayamazsın laf diymemezsin, dersen de ego tatmininden başka birşey değildir bu.
Kimseyi savunduğum yok olması gereken bu bence.
-
Swool bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------kardeş haberlerde bas bas bağırdılar alman gastelerinde türk gastelerinde manşet oldu sen uyuyorsun galiba.
-
dodobig bunu yazdı:
-----------------------------Swool bunu yazdı:
-----------------------------kardeş haberlerde bas bas bağırdılar alman gastelerinde türk gastelerinde manşet oldu sen uyuyorsun galiba.
-----------------------------Verilmek istenen mesaj doğru düzgün bir ifadeyle anlatılmadığı için uyuyor olmam normal. 5 yıldır televizyon izlemiyorum, aynı haberin vidyosunu eklemek çok zor değil. Uyurken ileti yazıyor olmam, senin hala uyanmadığını gösteriyor.
-
alın kaynak
http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/6404414.asp?gid=196
http://www.cnnturk.com/DUNYA/haber_detay.asp?PID=319&haberID=338641
adamlar organik bağımız yok almanyayla diyo ama paraların kanal7 ye aktıgı ispatlandı...
-
Bu millet babalar gibi satılmayacak arkadaş! Tapular gittikten sonra arkadan sepet havası geliyor!
Paralar Kanal 7 ye gitse ne olacak? Parayı verenin çoğunluğu memnun ki size ne oluyor? Tamam haram paradır öyle olduysa o ayrı ama... Buraya konuyu açan arkadaş deniz feneri bilmem ne derneğine para vermiş mi mesela soruyorum? Verdiyse de kör müsünüz arkadaşlar kimin eli kimin cebinde... -
ontedi bunu yazdı:
Milleti yoksul bırakıp bir avuç ekmeğe muhtaç edersen o millet sana TAPAR. Kusura bakmayın ama mallık bizim insanımızda. %60 oyla gelmeyi hedefliyorlar. Seçimlerden önce yine birşeyler dağıtılır yine gelirler olur biter, nasılsa adları AVANTA KÖMÜR PARTİsine çıkmış. Biraz saptık ama ne yapalım hergün veryansın ediyorum anasını.
aynenn..seçimlerden önce işim gereği akp milletvekillerinin peşinde koştum. Yapmadıkları pislik yok, hatta şunu söyliyim kazandıkları zaman kutlamayı rakı balıkla yapan akpli vekiller bile var :)
Her 3 kişiden 2si akpye oy vermiş. Benim düşündüğümde bu, ulan ben vermiyorum sen vermiyorsun o vermiyo e kim veriyo bilader :)
İnternette de geçengün bunu buldum görmemiş olan varsa güzel bi gazete küpürü benim hoşuma gitti, gerçi bunu düşünebilmek pekte zor değil ama bunu önceden de görenler vardı..