Satranç Kitapları Arıyorum
-
Satrançla ilgili öğretici e-booklar arıyorum. Daha çok 0dan öğreten değil de geliştirici kitaplar arıyorum.
Ayrıca konu açmışken söyliyim bilgisayarıma ekşi sözlükte kurulmuş ekitap arşivini indirdim. 3000 kusur (2 gb civarı) türkçe-ingilizce karışık. Eğer ihtiyacı olan varsa pm atarsa istediği kitabı bu arşivde var mı diye bakıp upload edebilirim.
-
öyle kitaptan olmaz bu iş hoca
oyunu oynarken yapılabilecek hamleleri gösteren app var storeda onu indir
ben o şekilde öğrendim satranç -
DaveReed bunu yazdı
ben o şekilde öğrendim satrançusta satranç biliyorum geliştirmek istiyorum sadece.
-
nurulmac11 bunu yazdıDaveReed bunu yazdı
ben o şekilde öğrendim satrançusta satranç biliyorum geliştirmek istiyorum sadece.
zaten tactics veren app var işte
o zaman googleda yazacan how to become a better chess player fln
yada böyle programlara bakacan daha iyi olur
www.youtube.com/watch?v=cVvOGoRtC74 -
hocu kitap aramana bişey diyimem ama satranç en iyi oynayarak geliştirilir
-
Geliştirmek için kitap iyidir hocam. Çok farklı taktikler görüp saatlerce üzerinde düşünebilirsin. Çok faydalı olur. Ben yabancı bir kitabı incelemiştim ama adını hatırlamıyorum, ingilizceydi. Türkçe kaynak eksik sanırım
-
hacılar satrancın esasları diye bir kitap buldum türkçe başka da bulabilmiş değilim. gerçekten türkçe kaynak çok sıkıntı sanırım.
-
kitap yerine başkaları ile oynayarak kendini geliştiremez misin? , veya bir sürü turnuvalar oluyor onlara katılabilirsin?
-
efsaneburak bunu yazdı
kitap yerine başkaları ile oynayarak kendini geliştiremez misin? , veya bir sürü turnuvalar oluyor onlara katılabilirsin?
öğrenilecek şeyler,taktikle ufak ipuçları,teknikler vardır diye düşünüyorum hocam. koskoca satranç çoban matından ibaret olamaz :D
-
burası çok iyi daha önceden videolu derslerle kendimi 1500 ün üzerine çıkartmıştım
-
mRBerkay bunu yazdı
burası çok iyi daha önceden videolu derslerle kendimi 1500 ün üzerine çıkartmıştım
Evet burdaki dersler iyi + Capablanca'nın kitabı e book olarak internette olması lazım