Satranç Turnuvası
-
Diğer konuya göre gelen olacak gibi, açayım dedim. 10-15 kişi falan toparlarsak http://tr.lichess.org/tournament/new burdan veya öneriniz varsa başka bi siteden açabiliriz.
Herkes hamle/oyun süresi ne kadar olmalı onu da yazsın ismini yazdıracaklar. Ona göre bir orta yol bulalım.
-
-
satranç oynarım ama siteden mi yoksa bazı kuralları tam bilmediğimden mi kafam çok karıştı.
ama telefondan oynarken 2 dk oynarım.
birde 2dk içinde oynamazsa otomatik kaybetsin.
biraz önce yanlışlıkla 10+15 diye tıkladım öldüm artık her hamleyi 10 dk da oynadı.
oynadıça puan veriyor falan,şahı ortaya getir yen gibi birşeyler var
ne bileyim gece gece karıştımı bilmiyorum yoksa turnuva kısmımı farklı
sen bir genel anlatsana. katagori belirle
ama 2dk ya yaz. uzun baydı beni
-
hocam oyun açarken ben de gördüm farklı türler var sen onlara girdin heralde. biz normak klasik satranç oynuycaz. o süre de ortal kişiye özel değil uzun yapmayız zaten. turnuva nasıl işliyor ben de bilmiyorum henüz açınca görücez :D
nurulmac11 tarafından 03/Ağu/14 01:38 tarihinde düzenlenmiştir -
Yazbenı
-
erdem358 bunu yazdıYazbenı
-
yaz diyen arkadaşlar süre ne kadar olsun istiyorlar onu da yazsın bi zahmet
-
Beni de yaz hocam. Bu arada 10 dk olsun oyunun süresi .. puanlı olsun 10 dakikada bitmezse puan hesabıyla kazansın.
-
bence en doğrusu süresiz olması, ama hamle başı 3 dk olabilir . ben de katılabilirim belki
-
benide eklermisiniz
-
hocam süresiz olur mu yav milletin işi gücü vardır. max 40 dk diye düşündüm ben şu yazdıranlar da ona göre yazsa bişi.