folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Sattılar Memleketi Şimdi Gideriz Tehtidinde Bulunuyorlar

Sattılar Memleketi Şimdi Gideriz Tehtidinde Bulunuyorlar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maximuss
    maximuss's avatar
    Erkek

mqstar bunu yazdı:
    -----------------------------

maximuss bunu yazdı:

Ama onlara mujdeli haber verilmistir

bu cümle genellikle kuranda da çıkabiliyor da o yüzden senin kendi cümlen olduğunu idrak edemedim.

akp ye yobaza karsi olduk diye dinsiz mi olduk ? gerci sizin mantelitenize gore oyle olunmak zorunda .  kucuk yasta bende karismitim sizin gibi , ailem aldi batakliktan . kula kul olucaktim yoksa sizin gibi :) dedem imamdir , arada bir turkce meailini okurum , gerci 2 senedir okuyamiyorum . koye yolum dusmuyor . ayrica dini konular hakkinda yorum yapmayi sevmem , yalnis bir yorumun vebali buyuk olur ... onun icin dinim kendime :)

herneyse , ders var cikmam lazim . kacti denmesin diye yazdim :) . Tahribat ailesi , kolay gelsin diyorum ...

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    korkarabatak
    korkarabatak's avatar
    Erkek

halk herşeyin en iyisini bilir derken :D
    hacı akp ye oy verenlerin %80 i tahsil düzeyi hiç olmayan veya çok düşük düzeyli insanlar.
    akp den öncede tc dede taklaya gelicek bi yapı vardı yoktu değil ama akp ve kurmayları adeta koşar adım gidiyorlar istikamet iskeleden dinozor bokuna atlamak. felsefe bu :D
    hem ben siyaset bilimi okumus bir insan olarak size iddaa ediyorum akp 3. döneminide yasar ve tası taragı toplayıp kaçmak zorunda kalır bu ülkeden altın tepside tek basına iktidarda versen 4. ye gelmez türkiyeye gelemez.
    ben 7 senelik icraatlar içinde tek akıllıca buldugum nokta yasadısı örgütlerin çökertilmesiydi askerin üstüne gidilmesiydi fakat akp her zamanki felsefesiyle bunu yaparkende adabıyla yapmadı ve alakası olmayan kişilerin hayatınıda altüst etti... ( deyim yerindeyse canını sıkan herkesin.. :S )

tabi lan
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYVaN
    HaYVaN's avatar
    Erkek

Tekeli ingilzlere telekomu fransızlara tedaşı yahudilere. Zuhuahah :D

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mqstar
    mqstar's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

maximuss bunu yazdı:

mqstar bunu yazdı:

maximuss bunu yazdı:

Ama onlara mujdeli haber verilmistir

bu cümle genellikle kuranda da çıkabiliyor da o yüzden senin kendi cümlen olduğunu idrak edemedim.

akp ye yobaza karsi olduk diye dinsiz mi olduk ? gerci sizin mantelitenize gore oyle olunmak zorunda .  kucuk yasta bende karismitim sizin gibi , ailem aldi batakliktan . kula kul olucaktim yoksa sizin gibi :) dedem imamdir , arada bir turkce meailini okurum , gerci 2 senedir okuyamiyorum . koye yolum dusmuyor . ayrica dini konular hakkinda yorum yapmayi sevmem , yalnis bir yorumun vebali buyuk olur ... onun icin dinim kendime :)

herneyse , ders var cikmam lazim . kacti denmesin diye yazdim :) . Tahribat ailesi , kolay gelsin diyorum ...

Sana dinsiz diyen mi oldu ki??? Hangi partili olursa olsun insan dindar olabilir.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cagatay09
    cagatay09's avatar
    Erkek

Bir gece ansizin geliriz..

Toplam Hit: 3090 Toplam Mesaj: 36