Savas Anketine Katilalim..
-
savaşmayan devletler büyük devlet olamaz.
bu iki iki daha dört..
-
evet arkadaslar boylelikle ulkemiz yeni bir surece girdi Allah oyle veya boyle Ulkemizin yardimcisi olsun;
Son Olarak kendimize klasik 5N1K sorusunu sorarak olacaklara bakalim..
kalin saglicakla -
kaanstain bunu yazdı
bu iki iki daha dört..
o zaman önden buyur paşam. kapa şimdi bilgisayarı ve birliğe katılmak için başvur.
zeybekustasi tarafından 04/Eki/12 16:37 tarihinde düzenlenmiştir -
dogan grubuna zerre kadar prim vermediğim için bu ankete katılmıyorum farklı bir kuruluş olsaydı katılırdım ama tezkereye evet
-
cecenya bunu yazdı
dogan grubuna zerre kadar prim vermediğim için bu ankete katılmıyorum farklı bir kuruluş olsaydı katılırdım ama tezkereye evet
haklisin keske bu anket tahribatta olsaydi daha buyuk kitlelere ulasirdi sahsi fikrim bende paylasmaktan yana degildim ama bazende gerekmiyor degil
KaFKaS76 tarafından 04/Eki/12 16:43 tarihinde düzenlenmiştir -
zeybekustasi bunu yazdıkaanstain bunu yazdı
bu iki iki daha dört..
o zaman önden buyur paşam. kapa şimdi bilgisayarı ve birliğe katılmak için başvur.
Herkes işini yapacak,
vatandaş olarak sıramız geldiğinde hiç çekinmeden, kimin çocuğu gitmiş gitmemiş hesabına düşmeden ilk sırada yerimizi alırız.
Böyle şeylerde tek yürek, tek yumruk olmamız gerekirken bu tavırlarınızı anlamıyorum.
-
Savaş savaş diye ortalarda dolananlar bence şimdiden olası bir savaşa önlem amaçlı kaçmak için pasaportlarının hazırlamışlardır bile...
En başta onlar kaçacaklardır.
SeRDaR tarafından 04/Eki/12 18:20 tarihinde düzenlenmiştir -
Savaşın galipleri egemenlerdir. Kaybedenler ise bellidir. Cephedeki insanlar kimdir? Sen, ben, o. Ya cephe gerisindekiler kimdir? Masabaşında bizleri savaşa sürükleyenlerdir.
-
şimdi biz hürriyetten oy verince savaş cıkmayacak mi haha çok güldüm lan şimdi :D :D
-
antivirus bunu yazdı
şimdi biz hürriyetten oy verince savaş cıkmayacak mi haha çok güldüm lan şimdi :D :D
tabi ağa meclisin özel yetkilileri var. böyle sosyal ortamları tarayıp insanlar ne düşünüyorsa meclise taşıyorlar. Haberin yok muydu?