folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Savaş Halinde 4X4 Araç Sahipleri

Savaş Halinde 4X4 Araç Sahipleri

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

Amk daha jj'p bulamıyoruz ama bizimle alakası olmayan savaşa girecez.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusdogan
    yunusdogan's avatar
    Erkek

sen savaşa tek başına girmiyosunki girersen koca nato gücü ab gücü bilmemne giriyo.. o kadar memleket dönüp dolaşıp senin jipine mi kaldı ? olm hemen sikilaçi olmaya gerek yok :D

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AllahinOglu
    AllahinOglu's avatar
    Erkek
    SnipeTR bunu yazdı

bu vatana malımda canımda feda olsun.

4x4 üm yok ama arabam var işe yaracaklarsa alsınlar, bu milletin geleceğinden 30 40 milyarı saklayacak adam değilim saklayana adam demiyecek kadar hassasım.

hoca ucuz kahramanlıklar bunlar

milletin oyları sonucu olan hükümetin yüzünden bugün savaşın eşiğindeyiz

türk milletinin kafası çalışsa başka ülkelerin maşası olmazdı

kimse birbirini kandırmasın

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    THT2005
    THT2005's avatar
    Erkek

teslim ederken depo full mu olacak .

Burası Türkiye... Yaşanacak , Yaşanmış , Yaşanan olayların hepsi normaldir.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PHP-SEO Developer
    Erdem
    Erdem's avatar
    Erkek
    DaveReed bunu yazdı
    SnipeTR bunu yazdı

4x4 üm yok ama arabam var işe yaracaklarsa alsınlar, bu milletin geleceğinden 30 40 milyarı saklayacak adam değilim saklayana adam demiyecek kadar hassasım.

Ne alakası var ucuz kahramanlıklar ile beni tanımadan kafana göre konuşuyorsun. Sadece cevap olsun diye yazmadan öteye geçememişsin.

Bu savaş x hükümetinde de olabilirdi y hükümeti de varkende olabilirdi olay hükümet olayı değil çarpıtmayın sonuca bakın savaş çıkabilirmi evet çıkabilir.Onun yüzünden bunun yüzünden diye bir mantık güdülemez. Bu turgut özal zamanındada olabilirdi, kenan evrendede, yani bir çok kişi zamanında olabilirdi.

iyi hükümet milleti salılıyor diye bırakalım hepimizin ebesini ağlatsınlar dimi böyle bir zihniyete karşıyım hocam. 

Sen geçmişini okumalısın mutlaka, okumuş olabilirsinde ama tekrar okumanı tavsiye ederim. Ama sonra okusan bu tarz bir yazıyı yazacak kadar ufak şeyler yazmasın daha mantıklı ve daha eleştirel bir yazı yazardın diyede düşünmeden edemiyorum.

Türk milletinin kafası çalışıyor hocam o yüzden bu hükümet başta, bu hükümete oy verenlerin kafası çalışıyorda vermeyenlerin neden çalışmıyor. Saçma saçma yaklaşılıyor olaya. İnsanlar senin istediklerini yapmayınca kafası çalışmıyor yapıncamı çalışıyor. Yani biraz tarafsız bakalım olaya. Türkiyede Türbanlılar sürekli 2.plandaydı şu anda devlet dairelerine bile girebiliyorlar, üniversite okuyabiliyorlar. Kürtler artık kendi dillerinde eğitim görebiliyorlar evet gerçekten bu insanlar aptal olmalı olmalıki bugüne kadar gelen rejime hep oy verip bu özellikleri çok geç yakalayabilmişler.

Bu forumda insanlar düzeyli bir şekilde tartışamadığından dolayı ne siyasi nede tartışma ortamlarında yazılarımı bulamazsınız. Hemen bir birlerinini anasını bacısını sokarlar olaya. Neyse ilk ve son olsun bu siyasi yazım.

maşa diyorsun eyw. haklısın maşa olmadık değil ama boş bir maşa olmadık.

Php for SEO nun ardından Php for Gcode (CNC)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    SnipeTR bunu yazdı

Öpüyorum yanaklarından kardeşim.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erdem358
    erdem358's avatar
    Erkek

Siktiğiminin am.erika'sı suriyeye girecek ben am.erika'lıya hala 29 bin tl taksidi olan aracımı mı verecem sikerler öyle işi afedersiniz beyler am.erika çükümü yesin bizim savaşımız olsa zikem aracı. banane am.erika'dan benzini döker yakarım yinede am.erika'ya aracımı peşkeş çekmem. insan katliyamına ortak olmam. 

Yav he he
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sokoban
    sokoban's avatar
    Erkek

Zaten iş eğer halkın araçlarına el koymaya kadar giderse boku yemişiz demektir o an araçtan çok canımızı düşünürüz diye tahmin ediyorum ben.Bence bu çok ekstrem durumlar için konulmuş bir kuraldır.

sokoban tarafından 06/Eyl/13 12:34 tarihinde düzenlenmiştir

.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kadirozdemir
    kadirozdemir's avatar
    Erkek

Gerekirse askerlerimizin yer aldığı savaşa 4x4 ümüz olmasada destek vereceğiz de çıkmasın be savaş. 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AllahinOglu
    AllahinOglu's avatar
    Erkek
    SnipeTR bunu yazdı
    DaveReed bunu yazdı
    SnipeTR bunu yazdı

Ne alakası var ucuz kahramanlıklar ile beni tanımadan kafana göre konuşuyorsun. Sadece cevap olsun diye yazmadan öteye geçememişsin.

Bu savaş x hükümetinde de olabilirdi y hükümeti de varkende olabilirdi olay hükümet olayı değil çarpıtmayın sonuca bakın savaş çıkabilirmi evet çıkabilir.Onun yüzünden bunun yüzünden diye bir mantık güdülemez. Bu turgut özal zamanındada olabilirdi, kenan evrendede, yani bir çok kişi zamanında olabilirdi.

iyi hükümet milleti salılıyor diye bırakalım hepimizin ebesini ağlatsınlar dimi böyle bir zihniyete karşıyım hocam. 

Sen geçmişini okumalısın mutlaka, okumuş olabilirsinde ama tekrar okumanı tavsiye ederim. Ama sonra okusan bu tarz bir yazıyı yazacak kadar ufak şeyler yazmasın daha mantıklı ve daha eleştirel bir yazı yazardın diyede düşünmeden edemiyorum.

Türk milletinin kafası çalışıyor hocam o yüzden bu hükümet başta, bu hükümete oy verenlerin kafası çalışıyorda vermeyenlerin neden çalışmıyor. Saçma saçma yaklaşılıyor olaya. İnsanlar senin istediklerini yapmayınca kafası çalışmıyor yapıncamı çalışıyor. Yani biraz tarafsız bakalım olaya. Türkiyede Türbanlılar sürekli 2.plandaydı şu anda devlet dairelerine bile girebiliyorlar, üniversite okuyabiliyorlar. Kürtler artık kendi dillerinde eğitim görebiliyorlar evet gerçekten bu insanlar aptal olmalı olmalıki bugüne kadar gelen rejime hep oy verip bu özellikleri çok geç yakalayabilmişler.

Bu forumda insanlar düzeyli bir şekilde tartışamadığından dolayı ne siyasi nede tartışma ortamlarında yazılarımı bulamazsınız. Hemen bir birlerinini anasını bacısını sokarlar olaya. Neyse ilk ve son olsun bu siyasi yazım.

maşa diyorsun eyw. haklısın maşa olmadık değil ama boş bir maşa olmadık.

hoca Allahın vahşettiği parmaklarımı sana laf yetiştirmekle yoramıcam hocam eleştirel yazı yazmama gerek yok ben eleştirimi oy vererek vekilimle yaptım o sana gerçekleri anlatsın

http://www.youtube.com/watch?v=FKfvW82egOE

Toplam Hit: 4449 Toplam Mesaj: 33