Savaş Sanatları Blog-Site Projesi İçin Ekip Aranıyor
-
mrb arkadaşlar
bi projem var savaş sanatları üzerine bir blog veya site
yazılar çoğunlukta ancak vidyolar da olacak belki önemli yer teşkil edecek
daha sonra ayrıntılı açıklarım olayı
ihtiyacım olan şu :
tasarım ve diğer teknik işlerde yarımcı olabilecek arkadaşlar
yazı yazabilecek röportaj yapabilecek ve/veya sorulara cevap verebilecek arkadaşlar
(savaş sanatlarıyla ilgilenen ve/veya çevresinde bu konuda uzman ulaşabileceği kişiler olan)
ne dersiniz?
ayrıca bu başlık altında önerilerinizi de değerlendirebilirim site ile ilgili
-
şu an sınavlarla uğraşıyorum. sınavlardan sonra 1 hafta tatile gidicem Bursa'ya
3 gün sonra yoğun iletişime ve tartışmalara girebiliriz ekleyen herkesle
-
güncelleme
-
ben yardımcı olurum web alanı sıkıntısı varsa onada çözüm bende bende:D:D
-
Sadece yakın dostlarıma ders versemde SANDA ki sokak kavgalarının kralıdır kimse elinize su dökemez iyiyseniz,vaktim oldukça yardımcı olmaya çalışırım...
-
KRAV MAGA hakkında yazarım bşeyler arada istersen tabi getrisi ne olcak bu arada
-
teşekkürler arkadaşlar buraya yazan herkese ulaşıp rahatsız edicem =)
getirisi manevi olacak
yani birşeyler yapmış olmanın hazzı özelikle sevdiğim bişeyler yapmış olmak
Türkiye'de zaten bu alanda büyük bir açık var ben bunu doldurmak niyetindeyim
kendi bilgi ve birikimimi birçok uzman veya amatör arkadaşınkilerle birleştirip kaliteli bir site ortaya koymak istiyorum
birçok savaş sanatı hakkında gerçekçi bilgiler bulmak imkansız gibi
net olsun reel yaşamda kişiler olsun tüm kaynaklar mitlerle efsanelerle dolu
insanlar çok yanlış izlenimlere kapılıyor veya merak ettiği savunma sporu hakkında pek birşey öğrenemiyor
maddi getiri dersen ilerde site büyür de (umarım büyür) ve masrafı çok artarsa bunları karşılamak amaçlı küçük reklamlar belki olur
ileride proje geliştikçe bu alanda farklı bir yer olacağını ve amatörden profesyonele herkese hitap edeceğini gçreceksiniz
aklımdaki konsept biraz zorlu lakin oldukça da kaliteli
-
tekvandoda siyah kuşak olup danı olan arkadaşlar var.. onlara sorarım istersen birşeyler ?
-
sen ne tarz savaş sanatından bahsediosn sun tzu mete han cengizhan osmanlı devleti vs vs gibi mi ?
-
sun tzu yeterince bilgi sağlar.Ayrıca psikolojik savaş, propaganda alanında tonlarca proje vardır.Ben şimdilik böyle katkımı yapayım.Blog yayınlanınca bakarsın arada bir yazı yazarım.Fakat günde 1-2 yazı eklenirse, sürekli takip ederim.
Psikolojik savaş , propaganda konusunu oldukça severim.İstihbarat servisleri falan çok önemlidir.İnsanın doğasında bilgi isteği vardır.Ne kadar çok bilirsen o kadar önemli olursun.Savaş sanatlarının bir dalı nede olsa :)
-
yazı konusunda bende yardımcı olabilirm x)