folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Savaş Sirenleri Test Mi Ediliyor :| ?

Savaş Sirenleri Test Mi Ediliyor :| ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    decameron
    decameron's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Bilgi/Destek Madalyası Savaş Madalyası
    Erkek
    Mersinde Sabah saat 07 gibi 2 farklı noktadan 20 saniye gibi kısa aralıkta siren sesi çaldı sanırım bi test maksatlı oldu , duyan yada başka şehirlerdede deneme fln oldu mu merak ettim :) Duyulmayacak gibi değildi yani Mersinde olupda duymamış olan yoktur sanırım

Etinden korkanın kemiğini sikeyim!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MUBARIZ
    TorNaVida
    TorNaVida's avatar
    Erkek
    Mersinde deniz  yarısları vs falan vardı bugün belki onun için siren çalmışlardır.Baska bi bilgim yok :)

47 ermeni köpeğini tek başına geberten KAHRAMAN TÜRK ŞEHİTİ MÜBARİZ İBRAHİMOV.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mustafacsn
    mustafacsn's avatar
    Erkek
    bende Kocaelinde Gebzede okuyorum sabaha kadar 2 filim seyrettik sonra balkona çıktım sigara içmek için... Sirene benzer birşey duydum ama 1 defa çaldı..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Adana da duymadim ben mesguldu sabah saatlerinde :)

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Az önce Yalova'da da çaldı sirenler.

λ
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Emrow
    Emrow's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Bursa'da da Gece bir ara çaldı galiba.Birde geçen sene Carrefourdayken çalmıştı Carrefourdaki müzikde sustu aney noluyoz dedim.Biran önce marketten çıktık.Baya da uzun çalıyor.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    uz-i
    uz-i's avatar
    Erkek
    ewt dogru ben sabah bir sesle kalktım baktım ki telefon çalıyor kapatıp yeniden yattım:DD))

cnc prog. ugs nx solid autocad [IMG]http://img66.imageshack.us/img66/3489/adslnahalirsin5ry6in5ci4md.gif[/IMG]
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CAGRI
    CAGRI's avatar
    Erkek
    DecaMeroN bunu yazdı:
    -----------------------------
    Mersinde Sabah saat 07 gibi 2 farklı noktadan 20 saniye gibi kısa aralıkta siren sesi çaldı sanırım bi test maksatlı oldu , duyan yada başka şehirlerdede deneme fln oldu mu merak ettim :) Duyulmayacak gibi değildi yani Mersinde olupda duymamış olan yoktur sanırım
    -----------------------------
    abi ben bisey duymadım sen mersinin neresindeydin bi arkadsın dedigi gibi offshore olabilr 8 9 10 haziran o vardı ya da sahile yakınsan gemilerle ilgili bişe olabilr çarşı tarafındaysan limandan gelmiş olabilr pozcunun ilerisi mezitlinin biraz evveli gibi bi yerdeysen marina var o olabilr :s ama sabah 7de uyuyodum pozcudaydm hic bise duymadım ben

en cok nick dei$tiren mürid
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek

aha bu demek oluyorki beyler pkk lıların anneciklerini öpecektir yakında TSK :)

sanırım seçimden sonra dalarız kuzey ırağa akp lilerin bi halt yiyeceği yok...

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cold-m4
    cold-m4's avatar
    Erkek
    kedidir kedi..
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

aq bi kaç gündür tedirginim abicim.

Eskişehirde bacalardan trenlerden falan siren gibi bişey çalıyor.Normaldede oluyordu.

Bi gün kalktım ipneler kapnının önüne kamyonla birşey taşıyorlar.Tıpa tıp siren duydum.Çok yüksek sesli.Önce afalladım sonra can havli yatağın yanına yattım.Bekledim bişey yok çıktım tvye baktım.Hala siren gibi bişey çalıyor.Sonra kapının önüne bi çıktım biraz uzakta kamyonlar vardı herhalde ordan geliyordu.Kesildi.

Var bişiyler

Toplam Hit: 2249 Toplam Mesaj: 14