Savaş Sirenleri Test Mi Ediliyor :| ?
-
Mersinde Sabah saat 07 gibi 2 farklı noktadan 20 saniye gibi kısa aralıkta siren sesi çaldı sanırım bi test maksatlı oldu , duyan yada başka şehirlerdede deneme fln oldu mu merak ettim :) Duyulmayacak gibi değildi yani Mersinde olupda duymamış olan yoktur sanırım
-
Mersinde deniz yarısları vs falan vardı bugün belki onun için siren çalmışlardır.Baska bi bilgim yok :)
-
bende Kocaelinde Gebzede okuyorum sabaha kadar 2 filim seyrettik sonra balkona çıktım sigara içmek için... Sirene benzer birşey duydum ama 1 defa çaldı..
-
Adana da duymadim ben mesguldu sabah saatlerinde :)
-
Az önce Yalova'da da çaldı sirenler.
-
Bursa'da da Gece bir ara çaldı galiba.Birde geçen sene Carrefourdayken çalmıştı Carrefourdaki müzikde sustu aney noluyoz dedim.Biran önce marketten çıktık.Baya da uzun çalıyor.
-
ewt dogru ben sabah bir sesle kalktım baktım ki telefon çalıyor kapatıp yeniden yattım:DD))
-
DecaMeroN bunu yazdı:
-----------------------------
Mersinde Sabah saat 07 gibi 2 farklı noktadan 20 saniye gibi kısa aralıkta siren sesi çaldı sanırım bi test maksatlı oldu , duyan yada başka şehirlerdede deneme fln oldu mu merak ettim :) Duyulmayacak gibi değildi yani Mersinde olupda duymamış olan yoktur sanırım
-----------------------------
abi ben bisey duymadım sen mersinin neresindeydin bi arkadsın dedigi gibi offshore olabilr 8 9 10 haziran o vardı ya da sahile yakınsan gemilerle ilgili bişe olabilr çarşı tarafındaysan limandan gelmiş olabilr pozcunun ilerisi mezitlinin biraz evveli gibi bi yerdeysen marina var o olabilr :s ama sabah 7de uyuyodum pozcudaydm hic bise duymadım ben -
aha bu demek oluyorki beyler pkk lıların anneciklerini öpecektir yakında TSK :)
sanırım seçimden sonra dalarız kuzey ırağa akp lilerin bi halt yiyeceği yok...
-
kedidir kedi..
-
aq bi kaç gündür tedirginim abicim.
Eskişehirde bacalardan trenlerden falan siren gibi bişey çalıyor.Normaldede oluyordu.
Bi gün kalktım ipneler kapnının önüne kamyonla birşey taşıyorlar.Tıpa tıp siren duydum.Çok yüksek sesli.Önce afalladım sonra can havli yatağın yanına yattım.Bekledim bişey yok çıktım tvye baktım.Hala siren gibi bişey çalıyor.Sonra kapının önüne bi çıktım biraz uzakta kamyonlar vardı herhalde ordan geliyordu.Kesildi.
Var bişiyler
Toplam Hit: 2249 Toplam Mesaj: 14