folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Savaşa Doğru / Asker 3 İle Girişi Yasakladı !!!

Savaşa Doğru / Asker 3 İle Girişi Yasakladı !!!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TIGER_07
    TIGER_07's avatar
    Erkek
    oh be sonunda doğru bi karar.bu günlerde okuduğum en iyi haber bakalım şimdi napacaklar biz olmadan.resti çektik şimdi görsünler bakalım TÜRK  ün gücünü.

TBT ordusundan TSK ordusuna transfer olan mürit
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ByALeX
    ByALeX's avatar
    Erkek
    Tek Sözüm Vardır; HeLaL oLsun.

Alim ile Sohbet Etmek Zümrüt ile incidir, Cahil ile Sohbet Etme Günde Bin Can incitir. Alim ile Sohbet Etmek Mertebe, Cahil ile Sohbet Etme Dönersin Merkebe, Eşek Alim Olmaz Kitap Taşımakla Tekkeye, insan da Hacı Olmaz Gitmekle Mekkeye.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    İnce Memed
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Dai bugun dedemin saglik karnesini dayima gonderecektim,karnenin sayfasi bitmis dayim birligine onaylatiyor yenisi cikiyor..askeri hastaneye kayitli oldugu icin..neysebu sabah dayim aradi ,gondermeyin karneyi dedi bir sure birlikte olmayacagim dedi...asker patlayacak valla :)

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baron_27
    baron_27's avatar
    Erkek
    böyle yazıları okuynca yerimde duramıyorum. size de oluyor mu? gidip savaşalım :)

///______________
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    muhbir
    muhbir's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

hojlar ii yapmışızda.yakında gelir şehitler:(((

dağda çarpışmak kolay değil bence hem sadece orası kuzey ırak daha öteside war o zamn tüm ırak a gireçeğiz.

savaşa gerek yok sınırları korusak yetiyordu.fakat asker hükümeti zor durumda bırakmak için yapıyor bençe....

edit:pardon beyler hiç dikkat edememişim.şuan kendimden utanıyorum:l 

muhbir-tbt@hotmail.com
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Erkek
    savaş konusu ve yine aynı müritlerin hep dalıcaz çakıcaz yorumları :) hocalar irana girersek bilin ki sizin yüzünüzden giricez a.q ve bu da Türkiye'ye bişeyler kazandırmayacak bunun ekonomik yönleri war cartı war curtu war ayrıca iki nato ülkesi kapışırsa bunlaar Türkiye ve Amerikadır ki acaba Nato kime yardım edecek :S bunları az düşünelim ondan sonra birilerine sokmaya karar werelim di mi :)

Çok özel kadınlar tanıdım. Bana hayatı onlar tanıttılar...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AgiL3
    AgiL3's avatar
    Erkek
    hocalar benden duymuş olmayın benim de kimseden duyduum yok da sanırsam ki bu sefer girioz ıraka

"bir gün öldürmediğim her bir yahudi için bana sitem edeceksiniz." GosteResim.Net kullanın hocalar.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RockZs
    RockZs's avatar
    Erkek
    "Muhbir" askerin işi gücü yok bi de hükümetle mi uğraşacak? Tabi ki uğraşması gerekiyorsa her zaman arkasındayım, uğraşabilir ama mantığım böyle birşeye izin vermiyor. Senin de mantıklı düşünmeni isterim. Biraz daha açıklayabilirsen ifadeni bize de anlatmış olursun hem!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ahmedmurad
    ahmedmurad's avatar
    Erkek
    bu o.ç. peşmergelere koymanın vakti gelmişte geçiyordu paşamın ellerine sağlık
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek
    çok güzel ve  akıllıca

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
Toplam Hit: 7022 Toplam Mesaj: 44