Savaşa Doğru / Asker 3 İle Girişi Yasakladı !!!
-
oh be sonunda doğru bi karar.bu günlerde okuduğum en iyi haber bakalım şimdi napacaklar biz olmadan.resti çektik şimdi görsünler bakalım TÜRK ün gücünü.
-
Tek Sözüm Vardır; HeLaL oLsun.
-
Dai bugun dedemin saglik karnesini dayima gonderecektim,karnenin sayfasi bitmis dayim birligine onaylatiyor yenisi cikiyor..askeri hastaneye kayitli oldugu icin..neysebu sabah dayim aradi ,gondermeyin karneyi dedi bir sure birlikte olmayacagim dedi...asker patlayacak valla :)
-
böyle yazıları okuynca yerimde duramıyorum. size de oluyor mu? gidip savaşalım :)
-
hojlar ii yapmışızda.yakında gelir şehitler:(((
dağda çarpışmak kolay değil bence hem sadece orası kuzey ırak daha öteside war o zamn tüm ırak a gireçeğiz.
savaşa gerek yok sınırları korusak yetiyordu.fakat asker hükümeti zor durumda bırakmak için yapıyor bençe....
edit:pardon beyler hiç dikkat edememişim.şuan kendimden utanıyorum:l
-
savaş konusu ve yine aynı müritlerin hep dalıcaz çakıcaz yorumları :) hocalar irana girersek bilin ki sizin yüzünüzden giricez a.q ve bu da Türkiye'ye bişeyler kazandırmayacak bunun ekonomik yönleri war cartı war curtu war ayrıca iki nato ülkesi kapışırsa bunlaar Türkiye ve Amerikadır ki acaba Nato kime yardım edecek :S bunları az düşünelim ondan sonra birilerine sokmaya karar werelim di mi :)
-
hocalar benden duymuş olmayın benim de kimseden duyduum yok da sanırsam ki bu sefer girioz ıraka
-
"Muhbir" askerin işi gücü yok bi de hükümetle mi uğraşacak? Tabi ki uğraşması gerekiyorsa her zaman arkasındayım, uğraşabilir ama mantığım böyle birşeye izin vermiyor. Senin de mantıklı düşünmeni isterim. Biraz daha açıklayabilirsen ifadeni bize de anlatmış olursun hem!
-
bu o.ç. peşmergelere koymanın vakti gelmişte geçiyordu paşamın ellerine sağlık
-
çok güzel ve akıllıca
Toplam Hit: 7022 Toplam Mesaj: 44