Savcılık Nerelerden IP Talep Edebilir Hack İçin
-
mesela hack yapıyoruz ya savcılığa verdi eleman diyelim, hotmailden ip mi istiyo savcılık?
sonra facebooktan netlogdan falan da ip isteyebilir mi? nerelerden ipmizw ulaşabilir nerelerden ulaşamaz?
-
adamlar zaten senin bilgisayarda ne pok yaptını izliyor , adamlar bunlarla ugrasmaz ki
-
en kolayı TeTenet den öğrenir.
-
By_Gizemli bunu yazdı:
-----------------------------adamlar zaten senin bilgisayarda ne pok yaptını izliyor , adamlar bunlarla ugrasmaz ki
-----------------------------nasıl yani anlamadım?
-
Her site log tutar AA sitesine hack düzenledin ip adresin 88,58,129,11 diyelim bu ip numarasını savcılığa verir savcılık Telekomdan bu saatler arası şu iple kimin bağlandığını sorar oda atıyorum 11235566 nolu telefon numarası veya abone direkt belkide isim verir olan bu :)
-
senin yaptığın herşeyi görebiliyo konusmalarını okuyabiliyo + bırak bilgisayarı adamlar senin sıçtığın boku biliyo
-
Madcrazy bunu yazdı:
-----------------------------
senin yaptığın herşeyi görebiliyo konusmalarını okuyabiliyo + bırak bilgisayarı adamlar senin sıçtığın boku biliyo
-----------------------------bu ne demek bişey anlamadım :S
-
Prometheus bunu yazdı:
-----------------------------Madcrazy bunu yazdı:
anlamadım anlamadım deyip duruyonh hacı sen ne istiyorsun tam söyle ben söyleyeyim? -
Prometheus bunu yazdı:
-----------------------------Madcrazy bunu yazdı:
anlamadım anlamadım deyip duruyonh hacı sen ne istiyorsun tam söyle ben söyleyeyim?
--------------
bide hack yapcam diyosun , allahım ya rabbim sen sabır verr banaa :| -
hacım ben olayın gidişatını öğrenmek istiyorum.
yapıp da çaktırmamanın yolu var mı yane :)
nasıl adamlar biliyo yaptığımız herşeyi? hepimize trojan mı attılar ?
-
hack yapıcam demiyorum gizemli, kusura bakma cahilim. hacker değilim suç mu?