Savsak.Com Hacked :|
-
Glaxoks bunu yazdı:
-----------------------------adamlar 2005 de hacklemişler :D
tbt yi başka hackleyen olmadı sanırsam?
-----------------------------
hacklemiş derken ? kim dio onu -
yaw hacı bırakın hackı mackı devır deişiyo daha degişik şeyler yapmak lazım.
-
savsaktan dost iscodan post olmasssss=)
-
Birileri büyük Türk hackerlarına Türkçe öğretmeli...
-

bu herif bi yazılar bi hakaretler yazmıs tariqat için o gün demistim sunu bi düzseler keşke bi baktım savsak.com hacked yazıo :D.onun indexi de koycaktımda küfür etmis forumumuza ondan komadım nese sadede gelek :D koptum
-
http://www.savsak.com/
bakın ne yazmışlar şimdide
" Site sahibi vatani görevini yaptığı için index kaldırılmıştır "
NetDevilz
Bu index olmuyor snaıyorum.Deface ile alakası yok.MAdem öyle saldıran adamlar şimdi bekçiliğimi yapıyor ???
-
bulmuşlar ordan burdan herifin ftp şifrelerini bekir nasıl olsa içlerinde adamların sonra adam askere gitti diye herifle kedinin fare ile oynadığı gibi oynuyorlar. Tamam bekirin epey emeği geçti o siteye ama ejderde bekire hep yardımcı olmuştur. adam askere gidincemi aklına gelmiş bunlar... yazık nankörlük buna denir... ejderide hiç sewmem a.q ipnesi
-
crackerlive bunu yazdı:
-----------------------------
bulmuşlar ordan burdan herifin ftp şifrelerini bekir nasıl olsa içlerinde adamların sonra adam askere gitti diye herifle kedinin fare ile oynadığı gibi oynuyorlar. Tamam bekirin epey emeği geçti o siteye ama ejderde bekire hep yardımcı olmuştur. adam askere gidincemi aklına gelmiş bunlar... yazık nankörlük buna denir... ejderide hiç sewmem a.q ipnesi
-----------------------------15 gün sonra bu konuyu bulup nie mıncıkladın ?
-
" Site sahibi vatani görevini yaptığı için index kaldırılmıştır "
NetDevilz
Sanki askerde olmasa kaldırılmayacak index :|
Bekir ile ejder ibnesinin sitesi bu :| Lamrozlar..