Saw The Devil - Şeytanı Gördüm | Mutlaka İzleyin...
-
bu nası film be kızın kafasını nişanlısının gördüğü bölümden beri ağlıorum 24. dakkadayım ileriside böleyse yandım ben :|
-
irwa bunu yazdı:
-----------------------------
bu nası film be kızın kafasını nişanlısının gördüğü bölümden beri ağlıorum 24. dakkadayım ileriside böleyse yandım ben :|
-----------------------------Ablası indirdinmi izliyonmu film turkcemi ?
-
HoLyCat bunu yazdı:
irwa bunu yazdı:
-----------------------------Ablası indirdinmi izliyonmu film turkcemi ?
-----------------------------yok deil ama bende tr altyazı izle cidden dublajla bu film izlenmez o hissi weremez
-
irwa bunu yazdı:
-----------------------------Dediğim gibi film öyle bir filmki, her tadı veriyor insana. Her telden çalıyor, süper bir yapım bence.
En çok vurulduğum sahneyi söylerdim ama spoilere giriyor, ve sende spoiler verdin irwa bunu söyleyerek :)
-
imdb'den 8 almışsa süper
akşama kadar hotfile belki eklenirde indiririz
-
Hd kalitede hf linklere sahip bir upload fena olmazdı hani :)
-
coLin bunu yazdı:
irwa bunu yazdı:
-----------------------------Dediğim gibi film öyle bir filmki, her tadı veriyor insana. Her telden çalıyor, süper bir yapım bence.
En çok vurulduğum sahneyi söylerdim ama spoilere giriyor, ve sende spoiler verdin irwa bunu söyleyerek :)
-----------------------------bu film nası bişi gebertti beni başında ağla sonunda ağla ay toplayamadım hala :S benki babam we oğlum gibi filmlerde gülerdim bu flm benide ağlattı ya daha bişi diemiorum
-
çizik atalım bakalım
-
korkuyorum!
-
bu film nası bişi gebertti beni başında ağla sonunda ağla ay toplayamadım hala :S benki babam we oğlum gibi filmlerde gülerdim bu flm benide ağlattı ya daha bişi diemiorum
-----------------------------babam ve oğlum seni ağlatmadımı? sol tarafında göğüs kafesının altında bısey varmı senın .evde kimse olmasaydı hıckıra hıckıra aglayacaktım
valla tebrıkler