Saw5 Sinemalarda
-
bugün izledim testere 5`i,
nam-ı değer testere jigsaw hakkın rahmetine kavuştuktan sonra misyonunu fbi ajanı olan hoffman a aktarıyor..
ilk kez izleyenlerin kafası karışabilir.. kesinlikle 3ü veya 4ü izlemeden izlemeyin !!
film çok süper bir tuzakla başlıyor ve jigsaw ve hoffmanın yaşadıkları ve yaptıkları tuzakları hatırlatıyor..
testerenin elinden kurtulan bir diğer fbi ajanı testereye bu kadar yaklaşmışken neden fbi ya hoffman`ı ihbar etmemesi mantıksız geldi..
filmde kullanılan tuzaklar daha yaratıcı olmuş bu sefer.. özellikle en sonda hoffman ile fbi ajanı karşı karşıya iken yaptığı ses kaydı ve ajanı tuzağa düşürmesi beni benden aldı diyebilirim :D
hoffmanın ölmemesi ve suçu diğer ajanın üstüne -kanıtlarıyla- atması serinin gelecek filmlerinde hoffmanı çok daha sık göreceğimizin bi göstergesi.
genel olarak film boyunca sürekli olarak flashbackler yapılmış .. 1 den sonra, serinin en iyi 2. filmi testere 5.
ve ve veeeee
sağlam bir midesi olmayan KESİNLİKLE izlemesin arkadaşlar =))
-
gına geldi artık walla midem kaldırmıyo izlemicem
-
alacakaranlik bunu yazdı:
-----------------------------
Film 1 ay önce paralı torentlerde vardı .. a.q film çıkmadan cdler piyasada bu korsanlığı anlayamadım.
-----------------------------bkz: metallicanın son albümü daha çıkmadı 1 ay önce nete düştü bende var.
-
konpicyus bunu yazdı:
-----------------------------alacakaranlik bunu yazdı:
-----------------------------
Film 1 ay önce paralı torentlerde vardı .. a.q film çıkmadan cdler piyasada bu korsanlığı anlayamadım.
-----------------------------bkz: metallicanın son albümü daha çıkmadı 1 ay önce nete düştü bende var.
-----------------------------metalicanin albumu cıkalı neredeyse 1 ay oluo :|
-
1905 bunu yazdı:
-----------------------------bugün izledim testere 5`i,
nam-ı değer testere jigsaw hakkın rahmetine kavuştuktan sonra misyonunu fbi ajanı olan hoffman a aktarıyor..
ilk kez izleyenlerin kafası karışabilir.. kesinlikle 3ü veya 4ü izlemeden izlemeyin !!
film çok süper bir tuzakla başlıyor ve jigsaw ve hoffmanın yaşadıkları ve yaptıkları tuzakları hatırlatıyor..
testerenin elinden kurtulan bir diğer fbi ajanı testereye bu kadar yaklaşmışken neden fbi ya hoffman`ı ihbar etmemesi mantıksız geldi..
filmde kullanılan tuzaklar daha yaratıcı olmuş bu sefer.. özellikle en sonda hoffman ile fbi ajanı karşı karşıya iken yaptığı ses kaydı ve ajanı tuzağa düşürmesi beni benden aldı diyebilirim :D
hoffmanın ölmemesi ve suçu diğer ajanın üstüne -kanıtlarıyla- atması serinin gelecek filmlerinde hoffmanı çok daha sık göreceğimizin bi göstergesi.
genel olarak film boyunca sürekli olarak flashbackler yapılmış .. 1 den sonra, serinin en iyi 2. filmi testere 5.
ve ve veeeee
-----------------------------sağol be film heyecanı denen bişey bırakmadın :D
-
Şu Testerede Paslanmadı gitti. Diziye Çevirdiler filmi tadı tuzu kalmadı. Sıkıldım Artık her ay bi filmde '' merhaba bilmem ne senle bir oyun oynamak istiyorum '' cümlesini duymaktan :D
-
3. filmden sonra izlemeyi bıraktım
-
1905 bunu yazdı:
-----------------------------bugün izledim testere 5`i,
ve ve veeeee
-----------------------------şu yazının başına sonuna spoiler uyarısı koy hoca zor tuttum kendimi okumamak için :D
-
testere 5 seriinin son filmi değil. 6 7 8 diye devam edecekmiş. Dizi gibi. :D
-
ya ben dıger flımlerı ızlerken hep kustummmmm:D:D ama bunu izlemıyecemm:D:D