Sayfalardaki Resimleri Uçurun...
-
Girdiğiniz bol resimli herhangi bir sitede adres çubuguna aşagıdaki scripti kopyalayıp sitenin adresini silip yapıştırın ve entere basın sitedeki bütün resimler uçuşa geçicek durdurmak için sayfayı yinelemeniz yeterli..
javascript:R= 0; x1=.1; y1=.05; x2=.25; y2=.24; x3=1.6; y3=.24; x4=300;y4=200; x5=300; y5=200; DI=document. images; DIL=DI.length ; function A(){for(i=0; i-DIL; i++){DIS=DI[ i ].style; DIS.position= 'absolute' ; DIS.left=Math. sin(R*x1+ i*x2+x3)* x4+x5;DIS. top=Math. cos(R*y1+ i*y2+y3)* y4+y5}R++ }setInterval( 'A()',5); void(0);
-
hacı şevkini kırmak gibi olmasın 50 milyon kere verildi :D
-
:) Halay çekiyorlar
-
50 milyon kerede olsa zevkli laa :D teyy teyy :D
-
valla uçuyolar.
-
züper a.q emeğe saygı sonsuz
banlanmayan kişilik ;)
-
jacob bunu yazdı:
-----------------------------züper a.q emeğe saygı sonsuz
banlanmayan kişilik ;)
-----------------------------
Çokmu isterdin bak admin ve modlar sitedeler her zaman yaz pm onlar gereğini yaparlar benim kara kaşıma kara gözüme hayran değil kimse. Yaparsak bir hata gereğini yaparlar daha önceleri yaptıkları gibi benim şu an üye olan bir arkadaştan bir farkım yok ben bunu şaka olarak alamadım kusura bakma... -
şaka olarak alma zaten, sana demedi =)
-
herseysanal bunu yazdı:
jacob bunu yazdı:
-----------------------------züper a.q emeğe saygı sonsuz
banlanmayan kişilik ;)
Çokmu isterdin bak admin ve modlar sitedeler her zaman yaz pm onlar gereğini yaparlar benim kara kaşıma kara gözüme hayran değil kimse. Yaparsak bir hata gereğini yaparlar daha önceleri yaptıkları gibi benim şu an üye olan bir arkadaştan bir farkım yok ben bunu şaka olarak alamadım kusura bakma...
aga sana demedi o bu sitede artık kimseye laf atamaz kanımca :d o kendi kendine öle not düşüyor banlanmadı ya o yüzden sana terbiyesizik yapamaz benceSELAMETLE...
-
amk çok zevkli oyun haline getirdim bunu :D bu sayfaya yaptım o scripti, cevapla butonunu yakalamaya çalışıyom iki saattir sonunda başardım :D
-
banlanamdım ya o yüzden böle diom üstüne alınma kardeş şuan zafer sarhoşuyum (: