Sayfayı İkiye Bölmek
-
http://www.google.com/search?hl=tr&q=web
buraya gittiğinizde sağda sponsor linkleri oluyor ve solda normal siteler.tekli olduğunda sorun yok yapabiliyorum align="" left-right kullanıyorum fakat bunu üyeleri listele deyince beceremedim.
sol taraftakiler listeleniyor altında sağ tarafayazacaklarım çıkıyor nasıl halledebilirim bunu ?
-
ceysese
-
Emrow bunu yazdı:
-----------------------------
ceysese
-----------------------------hoca :D cssden kaçayım diye portalda tema.asp den herşeyi çektim yapma bea
nasıl olcak ??
-
zumsuk bunu yazdı:
-----------------------------http://www.google.com/search?hl=tr&q=web
buraya gittiğinizde sağda sponsor linkleri oluyor ve solda normal siteler.tekli olduğunda sorun yok yapabiliyorum align="" left-right kullanıyorum fakat bunu üyeleri listele deyince beceremedim.
sol taraftakiler listeleniyor altında sağ tarafayazacaklarım çıkıyor nasıl halledebilirim bunu ?
-----------------------------
Table.
Bildiğin HTML
(div ya da span)
-
abi en basitinden div de for ile sıralatayım bekle
<%for i=1 to 10%>
uyeler falan filan<%next%><%for yi=1 to 10%>buraya reklamlar<%next%>böyle yazında alttaki gibi çıkıyor.İkiside aynı değil
uyeler falan filanuyeler falan filanuyeler falan filanuyeler falan filanuyeler falan filanuyeler falan filanuyeler falan filanuyeler falan filanuyeler falan filanuyeler falan filanburaya reklamlarburaya reklamlarburaya reklamlarburaya reklamlarburaya reklamlarburaya reklamlarburaya reklamlarburaya reklamlarburaya reklamlarburaya reklamlarFakat benim istediğim30 tanede olsa böyle ;
reklamlar uyeler -
zumsuk bunu yazdı:
-----------------------------abi en basitinden div de for ile sıralatayım bekle
<%for i=1 to 10%>
uyeler falan filan<%next%><%for yi=1 to 10%>buraya reklamlar<%next%>böyle yazında alttaki gibi çıkıyor.İkiside aynı değil
uyeler falan filanuyeler falan filanuyeler falan filanuyeler falan filanuyeler falan filanuyeler falan filanuyeler falan filanuyeler falan filanuyeler falan filanuyeler falan filanburaya reklamlarburaya reklamlarburaya reklamlarburaya reklamlarburaya reklamlarburaya reklamlarburaya reklamlarburaya reklamlarburaya reklamlarburaya reklamlarFakat benim istediğim30 tanede olsa böyle ;
reklamlar uyeler
-----------------------------Abi satırları birleştircen :|
Div satır demek olarak düşün?
Yani div1 üyeler1. satır (sola yasla)
div1 reklamlar 1.satır (sağa yasla)
Gibi?
Daha da basit olsun dersen,
Table yap abi.
2 kolon, 1 satır.
-
abi yapıyorum sol-sağ yaslanıyor fakat dbden veri çektiğimde işler kayıyot örneğinide veridm
edit:
uyeler falan filanuyeler falan filanuyeler falan filanuyeler falan filanuyeler falan filanuyeler falan filanuyeler falan filanuyeler falan filanuyeler falan filanuyeler falan filanburaya reklamlarburaya reklamlarburaya reklamlarburaya reklamlarburaya reklamlarburaya reklamlarburaya reklamlarburaya reklamlarburaya reklamlarburaya reklamlarböyle oluyor işte benim istediğim ise
-
div kullanacan hacı kaçısın yok css den :|
-
abi tmm işte bi örnek verin nasıl kullanacağımı bilsem div miv razıyım yeterki sağ ve sol bağımsız çalışsın
google reklamlarındaki gibi çıksın
for döngüsüyle örnek verirseniz (asp-php fark etmez) bende size dua ederim :)
-
htmlden table usta çalışmaz mı
-
<div id="uyeler" style="float:left">uyeler kod mod felan fistan</div>
<div id="reklamlar" style="float:right">reklamlar kod felan</div>