Sayın Müritler Köy Scripti + İndex
-
sadece tasarımını istiosan
begendigin bir köy sitesini bul sayfaları kaydet html olarak
-
FCN bunu yazdı:
-----------------------------
sadece tasarımını istiosan
begendigin bir köy sitesini bul sayfaları kaydet html olarak
-----------------------------çok makbula geçti valla :)
ne anladım çaldıkdan sonra :)
bu arada ben template istiyorum sadece
-
farketmez ne bulduysanız gönderin pc baka bak gözlerim görmez oldu evlatlar
-
abdullahozcan bunu yazdı:
-----------------------------dedim herhalde dalga geçiyor harbi 47 yaşındaymışsın dayı...
not: yukarıda arkadaşın dediği gibi indir ve kendin düzenle bu çalıntı olmaz özentilik olur daha az kınama cezası var :)
-
karakutu bunu yazdı:
abdullahozcan bunu yazdı:
-----------------------------dedim herhalde dalga geçiyor harbi 47 yaşındaymışsın dayı...
not: yukarıda arkadaşın dediği gibi indir ve kendin düzenle bu çalıntı olmaz özentilik olur daha az kınama cezası var :)
-----------------------------oha dede senin ne işin var sciptle git torunlarını sev
-
çok makbula geçti valla :)
bizden aldığın kendi tasarımınmı olacak sanki. bizimde vereceğimizin üstünde değişiklik yapcaksın. ha çalıntı oldu değiştirdin ha bizden aldın değiştirdin. bence sen biraz hazır lokma istiyorsun. -
x-files bunu yazdı:
çok makbula geçti valla :)
bizden aldığın kendi tasarımınmı olacak sanki. bizimde vereceğimizin üstünde değişiklik yapcaksın. ha çalıntı oldu değiştirdin ha bizden aldın değiştirdin. bence sen biraz hazır lokma istiyorsun.
-----------------------------ya tabiki sizin gönderdiğinizide değiştireceğim :)
ama direk kullanılan bi siteden çalmak farkı günün birinde olurda adam derse bu benim diye ne diyecen o şekilde ?
Ama sıfır değiştirilmemişi elimde olursa kardeş nette vardı bende editledim seni gibi derim olur biter :)
Profilime bakın yardımcı olduğum müridlere bakın hazır bi şey seviyormuymuşum öğrenin :)
Bu tasarımada 500 600 milyonluk kod yazıyorum ben gram para almadan sırf gönülleri olsun diye :)
Neyse yanlış anlaşıldığım için kusura bakmayın
-
yahu evlatlar kısa ana sayfa olacak kadar olsada olur bu kadar zormu bunlar tahribatta bi arkadaş satıyordu ne oldu ona tahribatın yardımlaşma ruhu hakkaten ölmüş ben ağlamaya gidiyorum gençlerin huyu değişmiş bizler gençken birbirimizin ekinini biçerdik sırf yardım olsun diye sizler hayır hasenet yapmayı sevmiyormusunuz usta gençler
-
abicim dur nere gidiyon yaw.
elimde bi tane php script varmış ancak çalışıp çalışmadığını bilmiyorum. bi dene istersen.
http://hotfile.com/dl/56535057/18a09e6/egerliderekoyu.com_Scripti.rar.html