Sayın Tarikat Müridleri
-
öss ile ne alakası var.
üniversiteyi kazanıpta adam gibi okusa gençler orda lavukluk yapmasa bu ülke için biyerlere gelse bişiler yapsa 20 senede snav die bişi kalmaz.yeni uniler kurular isteyen istediği yere girer abi.
hertürlü iş yine bize düşüo boşu boşuna kimseye bok atmayın yok ösym hain öss şöle böle die -
helal sana koko tarikatta bi icraat yapmayı sen söyledin ey başını anlından öpcem :()
-
hoca sitenin ismini yazda bi bakalım yaws.
-
osym bkumu yeeeeeeeeee :) :)
-
üc saate sıgdırmak zorda koko nun dediğide doğru.aşağı tükürsek sakal yukarı tükürsek bıyık.heryol bağdat a cıkar.her dert fizana:d
-
malatyada şöyle bi söz vardır siz biliyormusunuz bilmem : tavşan dağa küsmüş dagin haberi yok. hadi diyelim ki ülkedeki %90 nüfus bunun kalkmasını istiyo; peki prof.lar istiyomu?? bu ülke de bir prof.un ne haklara sahip oldugunu Van 100. yıl ünisinde gördük. olar ne derse öyle olur; Rektör mü dekan mı artık neyse adam yargılanmadı bile.
-
koko bizi dinliyen kim ? Yök bu kimseyi takmayan bişey.. benim zoruma giden aslında ne biliyormusunz..
Öss= Gelecek DERLER...
Peki Geleceğin için neden ölürsün ? İntihar edenler.. Bunalıma girenler...
Size burdan bi kaç örnek veriim..
OKS sınavı oldu sonuclar acıklandı ve 8.sınıfa giden kişi ölüm nedir bilmezken. Pompalı silahla kendini vurdu ve öldü.. Ölüm nedir bilmezken onuda alıstıran yok'E karsıyım..
Ders calısıp Kafa yiyenlerde war.. Hayatlarını kurtarmak için o kadar calısıp kafa yiyen insan... sonuc bu ise yine karsıyım..
Ölen insanları bile takmayan kurum...
ÖSS Sistemi TR için bi zarar bu sadece benim görüşüm.. -
bizim okulda bi çocuk vardı,çocuk çalışmaktan kafayı yedi resmen..kimseyle konuşmuyodu..selam veriyoduk almıyodu...şimdi soruyorum size, bu çocukları hayattan,,sosyalleşmekten alıkoymaya kimin hakkı var!!!bu gül gibi,, çiçek gibi çocuklar=P neden böyle olsun..gerçi bahsettiğim çocuğun çiçekle bi alakası yok ama...mutlaka harcananlar var..belki iştee..o çocuk öss yüzünden çiçek gibi olamadı..!!sonuna kadar elimden gelen herşeyi yapacağım..arkanızdayım...yeterki bu güzel çiçeklerimizi,, geleceğimizi...b.k etmeyelim ettirmeyelim..!
Toplam Hit: 2097 Toplam Mesaj: 19