Saylan"In Ölümüne Sevinen Zavallılar-Mustafa Mutlu
-
Undı hoca dedklrn yüzde yüz dgru + Oktlck yerler okumaktn daha önemlıdr
-
Türkiye'de gelmiş geçmiş parmakla sayılabilecek bir kişiyi daha kaybettik. Başımız saolsun. Gözün arkada Kalmasın Türkan Ana ..
-
Geçen işyerinin servis şöförü gelmiş muhabbet açıcakaklı sıra bana diyor bugün duydun mu terörist bir kadın vardı o çlmüş kim o terörist kadın dayı dedim Türkan saylan varya nerden biliyorsun teröristliğini ya dedi arabaları yaktıran varya oymuş dedi gazimahallesinde filan ergenekoncu varya dedi dedim dayı saçmalama git başımdan zaman gazetesinden vakit gazetesinden samanyolu haberdeb okuduğun saçmalıkları gelip bana anlatma burada önce kadın hakkında araçtırma yap öğren ondan sonra konuç işte millet böyle cahiller yüzünden akp hep primyapıyorbirileri bu budur diyor dinci kesim dediya kesindoğrudur sorgulamak araştırmak yok
-
@SeRDaR
hocam malesef insanlarımız cahil konuyla pek alakası yok ama bende bişey anlatayım dün haberleri izliyodum domuz gribi varya işte piknik yapanlara soruyolar başı örtülü bitane kadına sordular işte domuz gribinden korkuyormusunuz diye dediği cevapta şöyle ''biz islami inançlarımıza güveniyoruz domuz yemediğimiz için bize bişey olmaz'' adam diyoki domuz yemekle alakası yok diyo oda hala ''biz dini inançlarımıza güveniyoruz'' diyo malesef dünyadaki en cahil ülke bence biziz.
-
fetullah gülen gebermiycek mi :)
Türkiyede eğitim bilim adına neler yapmış mücadeleden vazgeçmemiş. hayatını bilmiyorum. fakat anlatılanlara göre bilim ve çağdaşlığın öncüsü olduğunu kurduğu derneklerle anladım.
-
Huzur içinde yatsın. Hala ülke de bu tarz düşüncelerin olduğunu bilmek gerçekten üzücü.
-
huzur içinde yatsın,ölümüne sevinen şerefsizlerinde hevesleri kursaklarında kalıcak boşa sevinmesinler.
-
Hiçbir kimsenin arkasından -sev ya da sevme- bu tarz laflar söylemek hiç bir dine yakışmaz..Yazıklar olsun..
-
nuggets54 bunu yazdı:
-----------------------------
Hiçbir kimsenin arkasından -sev ya da sevme- bu tarz laflar söylemek hiç bir dine yakışmaz..Yazıklar olsun..
-----------------------------bunu söyleyenlerin dini ve vatanı yok şerefsiz oldukları zaten tescilli bu tip yobazların.
-
Bu yorumları okuyup ordu göreve dendiinde DArbeci diyorlar ne yağacağız hükümet zaten onlardan güvenebileceğimiz en büyük kurmumuz var oda TSK dır cumhuriyetin ve laikliğin en büyük koruyucusu Türkmilletinin güveni sonsuzdur yobazlara en iyi cevabı TSK verir