folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Saylan"In Ölümüne Sevinen Zavallılar-Mustafa Mutlu

Saylan"In Ölümüne Sevinen Zavallılar-Mustafa Mutlu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    Undı hoca dedklrn yüzde yüz dgru + Oktlck yerler okumaktn daha önemlıdr

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bykamu
    bykamu's avatar
    Erkek
    Türkiye'de gelmiş geçmiş parmakla sayılabilecek bir kişiyi daha kaybettik. Başımız saolsun. Gözün arkada Kalmasın Türkan Ana ..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek
    Geçen işyerinin servis şöförü gelmiş muhabbet açıcakaklı sıra bana diyor bugün duydun mu terörist bir kadın vardı o çlmüş kim o terörist kadın dayı dedim Türkan saylan varya nerden biliyorsun teröristliğini ya dedi arabaları yaktıran varya oymuş dedi gazimahallesinde filan ergenekoncu varya dedi dedim dayı saçmalama git başımdan zaman gazetesinden vakit gazetesinden samanyolu haberdeb okuduğun saçmalıkları gelip bana anlatma burada önce kadın hakkında araçtırma yap öğren ondan sonra konuç işte millet böyle cahiller yüzünden akp hep primyapıyorbirileri bu budur diyor dinci kesim dediya kesindoğrudur sorgulamak araştırmak yok

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chip
    Chip's avatar
    Erkek

@SeRDaR

hocam malesef insanlarımız cahil konuyla pek alakası yok ama bende bişey anlatayım dün haberleri izliyodum domuz gribi varya işte piknik yapanlara soruyolar başı örtülü bitane kadına sordular işte domuz gribinden korkuyormusunuz diye dediği cevapta şöyle ''biz islami inançlarımıza güveniyoruz domuz yemediğimiz için bize bişey olmaz'' adam diyoki domuz yemekle alakası yok diyo oda hala ''biz dini inançlarımıza güveniyoruz'' diyo malesef dünyadaki en cahil ülke bence biziz.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

fetullah gülen gebermiycek mi :) 

Türkiyede eğitim bilim adına neler yapmış mücadeleden vazgeçmemiş. hayatını bilmiyorum. fakat anlatılanlara göre bilim ve çağdaşlığın öncüsü olduğunu kurduğu  derneklerle anladım.

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    InterestingMAN
    InterestingMAN's avatar
    Erkek
    Huzur içinde yatsın. Hala ülke de bu tarz düşüncelerin olduğunu bilmek gerçekten üzücü.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Demodor
    Demodor's avatar
    Erkek
    huzur içinde yatsın,ölümüne sevinen şerefsizlerinde hevesleri kursaklarında kalıcak boşa sevinmesinler.

VUR VUR İNLESİN FİLİSTİN DİNLESİN.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kutengri
    Kutengri's avatar
    Erkek
    Hiçbir kimsenin arkasından -sev ya da sevme- bu tarz laflar söylemek hiç bir dine yakışmaz..Yazıklar olsun..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Demodor
    Demodor's avatar
    Erkek

nuggets54 bunu yazdı:
    -----------------------------
    Hiçbir kimsenin arkasından -sev ya da sevme- bu tarz laflar söylemek hiç bir dine yakışmaz..Yazıklar olsun..
    -----------------------------

bunu söyleyenlerin dini ve vatanı yok şerefsiz oldukları zaten tescilli bu tip yobazların.

VUR VUR İNLESİN FİLİSTİN DİNLESİN.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek
    Bu yorumları okuyup ordu göreve dendiinde  DArbeci diyorlar ne yağacağız hükümet zaten onlardan güvenebileceğimiz en büyük kurmumuz var oda TSK dır cumhuriyetin ve laikliğin en büyük koruyucusu Türkmilletinin güveni sonsuzdur yobazlara en iyi cevabı TSK verir

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
Toplam Hit: 8736 Toplam Mesaj: 60