SBS Sonuçları Açıklandı
-
benim junior fen lisesine kasıyodu 417 almış amk vitaminsizi. 2 senede dershaneye 15 lira para bayıldık. öküz alırız o paraya dedim dinletemedim.
eğitim sistemini tamamen rant aracına dönüştürdüler.
hemen hemen her sene sistem muhakkak değişir. yeni yayınlar basılır..
yeni sisteme hazırız sloganlarıyla dershaneler kampanyalarına başlarlar..
vatandaşın ben garibanım geçen senenin ikinci el kitaplarıyla bizim oğlan hazırlanır deme lüksü yoktur..
800 lira maaşla çalışan aile babası bile borca girer, boğazından keser çocuğunu sisteme yedirmemeye çalışır..
o esnada ise ülkeyi yönetenlerin ağzından allah kitap peygamber düşmüyordur.
-
Hybris bunu yazdı
benim junior fen lisesine kasıyodu 417 almış amk vitaminsizi. 2 senede dershaneye 15 lira para bayıldık. öküz alırız o paraya dedim dinletemedim.
eğitim sistemini tamamen rant aracına dönüştürdüler.
hemen hemen her sene sistem muhakkak değişir. yeni yayınlar basılır..
yeni sisteme hazırız sloganlarıyla dershaneler kampanyalarına başlarlar..
vatandaşın ben garibanım geçen senenin ikinci el kitaplarıyla bizim oğlan hazırlanır deme lüksü yoktur..
800 lira maaşla çalışan aile babası bile borca girer, boğazından keser çocuğunu sisteme yedirmemeye çalışır..
o esnada ise ülkeyi yönetenlerin ağzından allah kitap peygamber düşmüyordur.
kesinlikle katılıyorum hocam hele şu 4+4+4 bir de serbest kıyafet olayıyla işin şeyini çıkardılar.. hocam müfredatı bir bilsen , gerçekle uzaktan yakından alakası yok...Tercihlerin bitiş tarihi 29 Temmuz'a uzatıldı. Tercih yaparken yüzdelik dilimleri göz önünde tutun.. Başka illerden öğrenci alan okullar için Türkiye geneli yüzdelik dilimi, sadece kendi ilinden öğrenci alan okullar için il yüzdelik dilimini dikkate alabilirsiniz..
-
tercihlerin hiç biri gelmezse ne oluyor bu açıkta kalma olayını bilen anlatsın bi
-
Cia bunu yazdı
tercihlerin hiç biri gelmezse ne oluyor bu açıkta kalma olayını bilen anlatsın bi
düz meslek liselerine kayıt oluyorlar diye biliyorum, tercih listesini çok iyi ayarlamak lazım mutlaka kesin girilebilecek okullar da yazılmalı ama başlara daha yüksek okulların yazılması da faydalıdır. tercih listesinde sıralamada oldukça önemli.. -
Dün gece SBS Tercih sonuçları açıklandı. MEB'in sitesinden öğrenebilirsiniz. 12-16 Ağustos arasında kayıt yaptırabilirsiniz.