SBS Sonucunu Öğrenen Buraya
-
Benim bu yılki 315 geçen yıl girmedim.Ama metem anadoluya veya meteme gidecem.
-
TORN bunu yazdı:
-----------------------------
Benim bu yılki 315 geçen yıl girmedim.Ama metem anadoluya veya meteme gidecem.
tüh bak kötüymş senin -
Tanıdığın kızı 282 puan almış nasıl sizce anlamam ben bu puanlardan filan
-
bızım velet 373 almıs aq :D
-
bnm de kardeşim tercih yapıcak,fen lisesi yazıcaz ama izmir,ankara,istanbul olmuyo malesef :S tekirdağ,edirne,çanakkale,bursa düşünüyoruz ama kıyaslama yapmak oldukça zor :S bursalı,çanakkaleli arkadaşlar varsa fikirlerini yazarlarsa sevinrm:)
-
MARSHMALLOW bunu yazdı:
bnm de kardeşim tercih yapıcak,fen lisesi yazıcaz ama izmir,ankara,istanbul olmuyo malesef :S tekirdağ,edirne,çanakkale,bursa düşünüyoruz ama kıyaslama yapmak oldukça zor :S bursalı,çanakkaleli arkadaşlar varsa fikirlerini yazarlarsa sevinrm:)
şunu söyliyim Tekirdağ fen bildiğim kadarıyla Türkiye'nin en iyi 5. fen lisesi... yanlış biliyoda olabilirim ama çok iyi yani... -
Robinson_Crusoe bunu yazdı:
Tanıdığın kızı 282 puan almış nasıl sizce anlamam ben bu puanlardan filan
-----------------------------berbat keşke hiç girmeseymiş...
-
ewet tekirdağ fen lisesi edirneden daha ii..ama çanakkale de iyiymiş araştrdığıma göre..tekirdağ kırklareli edirne hakkında fikrim var zaten ama dediğim gibi diğerlerini de düşününce kıyaslamak çok zor :s
-
bu sınavlar ne kadar kolay olmuş ben 2005 senesinde girmştim oks ye puanım 385 di şimdi 385 alanın yüzdelik dilimi %16 benim %3-4 bişidi bize baya kazık sormuşlar...
he bide bakabilirmiyim tekrar sınav sonucuma öss nin sitesinde bakılıyormu ? varmı eski seneler?
-
MARSHMALLOW bunu yazdı:
ewet tekirdağ fen lisesi edirneden daha ii..ama çanakkale de iyiymiş araştrdığıma göre..tekirdağ kırklareli edirne hakkında fikrim var zaten ama dediğim gibi diğerlerini de düşününce kıyaslamak çok zor :s
eblacım bk gidebilirse antalya ziya öner fen lisesine gitsin muhteşm bi yer
Toplam Hit: 6755 Toplam Mesaj: 52