folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder SBS Sonucunu Öğrenen Buraya

SBS Sonucunu Öğrenen Buraya

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TORN
    TORN's avatar
    Erkek
    Benim bu yılki 315 geçen yıl girmedim.Ama metem anadoluya veya meteme gidecem.

Eger o an güneş yoksa dünyanda.Cama nefesınle buğu yapıp güneş çizmelisin.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    TORN bunu yazdı:
    -----------------------------
    Benim bu yılki 315 geçen yıl girmedim.Ama metem anadoluya veya meteme gidecem.
    tüh bak kötüymş senin

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek
    Tanıdığın kızı 282 puan almış nasıl sizce anlamam ben bu puanlardan filan

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karahanx
    karahanx's avatar
    Erkek
    bızım velet 373 almıs aq :D

Hayat Bizi 61 kenara...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MARSHMALLOW
    MARSHMALLOW's avatar
    Dişi
        bnm de kardeşim tercih yapıcak,fen lisesi yazıcaz ama izmir,ankara,istanbul olmuyo malesef :S tekirdağ,edirne,çanakkale,bursa düşünüyoruz ama kıyaslama yapmak oldukça zor :S bursalı,çanakkaleli arkadaşlar varsa fikirlerini yazarlarsa sevinrm:)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DePReS
    DePReS's avatar
    Erkek
    MARSHMALLOW bunu yazdı:
        bnm de kardeşim tercih yapıcak,fen lisesi yazıcaz ama izmir,ankara,istanbul olmuyo malesef :S tekirdağ,edirne,çanakkale,bursa düşünüyoruz ama kıyaslama yapmak oldukça zor :S bursalı,çanakkaleli arkadaşlar varsa fikirlerini yazarlarsa sevinrm:)
    şunu söyliyim Tekirdağ fen bildiğim kadarıyla Türkiye'nin en iyi 5. fen lisesi... yanlış biliyoda olabilirim ama çok iyi yani...

https://twitter.com/erincsen
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    afrasiab
    afrasiab's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Robinson_Crusoe bunu yazdı:
    Tanıdığın kızı 282 puan almış nasıl sizce anlamam ben bu puanlardan filan

berbat keşke hiç girmeseymiş... 

Acı veriyorsa geçmiş, geçmemiş demektir...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MARSHMALLOW
    MARSHMALLOW's avatar
    Dişi
      ewet tekirdağ fen lisesi edirneden daha ii..ama çanakkale de iyiymiş araştrdığıma göre..tekirdağ kırklareli edirne hakkında fikrim var zaten ama dediğim gibi diğerlerini de düşününce kıyaslamak çok zor :s
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XpertVision
    XpertVision's avatar
    Erkek

bu sınavlar ne kadar kolay olmuş ben 2005 senesinde girmştim oks ye puanım 385 di şimdi 385 alanın yüzdelik dilimi %16 benim %3-4 bişidi bize baya kazık sormuşlar...

he bide bakabilirmiyim tekrar sınav sonucuma öss nin sitesinde bakılıyormu ? varmı eski seneler?

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    MARSHMALLOW bunu yazdı:
      ewet tekirdağ fen lisesi edirneden daha ii..ama çanakkale de iyiymiş araştrdığıma göre..tekirdağ kırklareli edirne hakkında fikrim var zaten ama dediğim gibi diğerlerini de düşününce kıyaslamak çok zor :s
    eblacım bk gidebilirse antalya ziya öner fen lisesine gitsin muhteşm bi yer

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
Toplam Hit: 6755 Toplam Mesaj: 52