Scart Kablosunu Hdmı Dönüştürücü Aygıt Varmıdır?
-
"BEYLER ADAMIN BAĞLANTISI 1 MB" niye ısrarla aynı şeyi söyletiyorsunuz siz adama :D
-
rs232 kablo ile bağlayabilrsin sanırım :/
-
BlackApple bunu yazdı:
-----------------------------
olurmu ki hocam biraz daha ayrıntı versen : -
vesselam bunu yazdı:
BlackApple bunu yazdı:
olurmu ki hocam biraz daha ayrıntı versen :
-----------------------------hocam sanırım dedim çünkü net bir bilgiye sahip değilim. Rs232 ile receiverlara yazılım vs vs yükleniyor belki bilgisayarındanda izleyebilirsin kablo aracılığı ile
-
BlackApple bunu yazdı:
vesselam bunu yazdı:
BlackApple bunu yazdı:
-----------------------------rs232 kablo ile bağlayabilrsin sanırım :/
olurmu ki hocam biraz daha ayrıntı versen :
-----------------------------hocam sanırım dedim çünkü net bir bilgiye sahip değilim. Rs232 ile receiverlara yazılım vs vs yükleniyor belki bilgisayarındanda izleyebilirsin kablo aracılığı ile
ok bi arastıralım o zaman -
GUARDIAN bunu yazdı:
"BEYLER ADAMIN BAĞLANTISI 1 MB" niye ısrarla aynı şeyi söyletiyorsunuz siz adama :D
net hızın etkilemez. İnternetten yayını izlemiyorsun, sadece üyeliğin varsa güncellenen şifreleri indiriyorsun. yayını yine uydu üstünden izliyorsun. Ethernet üstünden izle kanal değiştirebiliyor fakat görüntü gelmiyorsa codeclerin eksiktir. -
localde net hızının hiç bir önemi yok.
wireless ile bağlanıyorsan büyük ihtimal maksimum 54 mbps alırsın,
kabloluysa 100 mb. bu tamamen ethernet kartının ve modemin hızlarıyla alakalı.
-
Spark'ın yazdığı kabloyu 25*30 liraya satıyorlar hocam farklı sitelerde.
30 liraya denemeye değer bence.
@Vegapc , @SharpShooter
Hocam yayını uydudan alıyorsun da bilgisayara aktarılma kısmında arada kablo olmadan yine internetten olmuyor mu?
Bilgisayar sadece modeme bağlanıyor çünkü???
Diğer bir deyişle "Herhangi bir modem uydudan alınan verileri doğrudan pc'ye aktarma yeteneğine sahip mi olmuş oluyor" -
AnaMuhalefet bunu yazdı:
Spark'ın yazdığı kabloyu 25*30 liraya satıyorlar hocam farklı sitelerde.
30 liraya denemeye değer bence.
@Vegapc , @SharpShooter
Hocam yayını uydudan alıyorsun da bilgisayara aktarılma kısmında arada kablo olmadan yine internetten olmuyor mu?
Bilgisayar sadece modeme bağlanıyor çünkü???
Diğer bir deyişle "Herhangi bir modem uydudan alınan verileri doğrudan pc'ye aktarma yeteneğine sahip mi olmuş oluyor"
yayının bilgisayara aktarılması uydudan olmuyor. dream box uydudan yayını alıyor,modem üstünden bilgisayara görüntüyü iletiyor. pekte yeterli bi alet olmadığından tv acıkken pc den izlemesi zor oluyor görüntü takılıyor fakat tv yi kapatınca görüntü kalitesi iyileşiyor. an önce tekrar dedin vlc playe üstünden izledim -
tv uydu alıcısı baglamadım gereksiz bir kasadan hepsini hallediyorum tv kartı 2 uydu ve 4 tb disk kasadan hdmı kablosu geriye banada keyfini cıkartmak gerekiyor