folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Schengen Ulkelerine Gitmis Olan Arkadaslar ?

Schengen Ulkelerine Gitmis Olan Arkadaslar ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enes
    enes's avatar
    Erkek

@dejavu

Hocam anilarin depresti sanirim kusura bakma :)

@tr-scopje

hocam yorum ve bilgilendirme icin cok Tesekkur ederim.

@Bartimaeus

hocam yorum ve bilgilendirme icin cok Tesekkur ederim. Hostelworld u duymamistim bir inceleme altina alayim

@Krypt

Amster dam rotamiz icin de bakalim eglenebilecekmiyiz :)

@Colprince

hocam Ingiliz vizesi haricin de ayri bir Schengen vizesine basvurucam. Ne yazik ki aldigim ingiliz vizesiyle gezemiyorum.

@golgi

iste bu aradigim ince detaylardan biriydi hocam bilgilendirme icin cok Tesekkur Ederim. Fiyatlarinin Ucuz olmasinin sebebi buymus demek.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

ucuz hotel parise belli mesafede olan şehirlerden alın ucuz olur direk paris pahalıdır.
    vatandaşı değilsiniz o yüzden gidiş geliş bileti alın metroya. 3.4 euroydu londrada oyster pahalı.
    eyfel kulesi 12 euro çıkmak isterseniz kişi başı.
    londradan gare du nord tren istasyonuna 133 euroya geçebilirsiniz..gare du nord dan parise metro var.

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kutengri
    Kutengri's avatar
    Erkek

Amsterdam'da red lighta çok yakın white tulip hostel var günlüğü 12-13 dolar gibi bi şeydi yanılmıyorsam, odalar 8 kişilik kız erkek karışık. odalar,banyolar falan temiz problem yok. amsterdam'a çok yakın koog-zandijk diye bir köy gibi bi yer var. tren garından trenle 10-15 dakikaya gidiliyor. çok ilginç yel değirmenlerinin olduğu güzel bir köy, doğal güzellik falan seviyorsan mutlaka gitmelisin. Sanatla ilgiliysen van gogh, rijk, madame tussaud müzesi var buralara bakabilirsin. onun dışında red light falan filan işte onları biliyosundur zaten.

Paris'te hırsızlara çok dikkat et hocam. merkezden uzaklaşmamaya bak, biz biraz yanlışlıkla uzaklaştık varoşlarda zencilerden dayak yiyorduk valla :D eiffel, louvre, bi kaç tane daha güzel müze vardı oralara da gidebilirsin. Louvre çok büyük her şeyini detaylı inceleye inceleye gezmek istiyorsan 1 gününü ayırman gerekebilir. kanal turu öneririm. 

Otobüsleri eurolines kullandık biz, uçak olarak da ryanair yaptık ikisinde de problem olmadı. Ryanair ayrıyeten bagaj için ek ücret alıyor, sırt çantanla backpack şekli yaparım diyorsan problem olmaz.

Ayrıca bana kalırsa viyana yerine prag'a gidin ikisine de gitmiş biri olarak açık ara prag diyorum. hem ucuz hem daha kaliteli ve güzel.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Puro Sever
    Mr_Dark
    Mr_Dark's avatar
    Erkek

Bro paris pahalı elinden geldiği kadar cs kas daha mantıklı çift olduğunuz için kolay kabul gelir. Belgium - Brugge eklenebilir sakin gezilesi bir yer. Romada kesinlikle Yellow Hostel de kal. Hatta şimdiden rezerve et. Ek vakit kalırsa Florence da olabilir. Orasıda gayet sakin ve hoş. Plus Florence var hostel olarak hamam. kapalı yüzme havuzu falan var ben günlük 9-11 euro arası birşey ödemiştim orası için. En uzun zamanı amsterdama ayır. Gün içinde rotterdama geç pub falan oralarda güzel :F Daha fazla sorun olursa bana nasıl ulaşılacağını biliyorsun :F

Edit: Paris'te Vert- Galant diye banliyö kesim var orda faslılarda kalabilirsin sana amsterdamı yaşatırlar :F

Mr_Dark tarafından 07/Oca/15 00:32 tarihinde düzenlenmiştir

!!!!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enes
    enes's avatar
    Erkek

@kaygusuz
    Abicim hotel fikirleri icin Tesekkur Ediyorum. Bartimeus site belirtti oradan Hostel lere bakiyoruz. Gunluk 12-16 Paund a Kalabilme Imkanimiz Var. Ucak Biletleri Bu Aralar Ucuz Merkeze Yakin Ryain air ile 20 Paund.
    Eyfel Kulesi fiyati supermis. Bunu Deneyebilirim Kesinlikle.

@Kutengri
    Hocam yorumun ve bilgilerin icin cok tesekkur Ederim. Ryanair de evet ucuz olmasinin sebebleri gittikce artiyor :)) Otobus icin Eurolines i bir arastiriyim. Tesekkur Ederim.

@Mr_Dark
    Bro Tesekkur Ederim yorum icin. Vert Galant a gecebilirsem sana bir oz cekim yollar atarim :F

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek

viyana için söleyim metro haritası alıosun bi tane

sonra orda douna fln yazan bi yer var sağ üstte rengini unuttum.orada duna tower var baya yukardan şehri izleyebilirsin

daha sonra schönbrun die bi yer var sisinin kaldıgı yer burası.baya güzel bi manzarası var

daha sonra 1. viyanaya gidebilirsin.metra haritasının tam ortası oluo.hatta orda bi kilise var haritada gördüğün.

sonra ordayken arkanı kiliseye verdiğinde solda bi yol var o yolu takip et.oralar taksim gibi kalabalık ve tarihi.yol bitiminde bi daha sola gidiyorsun düz ilerleyince sisinin müzesi var.zaten kime sorsan sölerler.oralara bak biraz daha ilerleyince meydan var fln.

gece hayatı için bişi diyemem ama club seviyorsanız budapesteye gidin.ortamı gezin.böle kolay anlatamam gezmek için ama biraz araştırın.gece oluncada clublara gidin.white angel var en sağlam club.fakat burda ki kızların bi tarafı kalkıktır.siz biraz daha alt seviye clublara gidin kız kaldırmak istiyorsanız.bebek gibi kızlar var.daha önce gittiğim hiçbi yere benzemiorlar

Ekerci tarafından 07/Oca/15 18:34 tarihinde düzenlenmiştir

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mt93
    mt93's avatar
    Erkek

bende interrail düşünüyorum yorumlar öneriler takipteyim özellikle şuraya kesinlikle git şuraya kesinlikle gitmeyin dediğiniz yerleri merak ediyorum

Toplam Hit: 1791 Toplam Mesaj: 18