Scroll İle Kaydırarak İstediğim Alanın Ekran Görüntüsü Alma
-
Arkadaşlar, belki komik bir soru olacak ama eski Windows sürümlerinde kullandığım bir özellik artık yok gibi görünüyor. Eskiden ekranın belirli bir bölümünü seçerek ekran görüntüsü alırken, seçim alanını aşağı doğru kaydırmak istediğimde sol tıkı basılı tutup sayfayı scroll ile aşağı indirerek aynı seçim alanını genişletebiliyordum. Yani tek seferde, ekrana sığmayan uzun bir alanı seçip ekran görüntüsü alabiliyordum.
Yeni Windows sürümlerinde bu özellik kaldırılmış gibi duruyor. Denediğim ekran görüntüsü uygulamalarında da yok. Onlar ya ekranın tamamını alıyor ya da sabit bir çerçeve veriyor, ama sayfayı kaydırarak tek seferde uzun bir görüntü alma özelliği hiçbiri nde yok gibi. siz nasıl yapıyorsunuz bu olayı ücretsiz bir uygulam önerin hangisini denediysem olmuyor
-
Lightshot dener misin
-
Lightshot ile soluk aldiydim kadim zamanlarda
Bir de video alan vardi öyle SnagIT idi adı
-
Kelayvaz bunu yazdı
Lightshot dener misin
olmuyor hocam
-
SeRDaR bunu yazdı
Arkadaşlar, belki komik bir soru olacak ama eski Windows sürümlerinde kullandığım bir özellik artık yok gibi görünüyor. Eskiden ekranın belirli bir bölümünü seçerek ekran görüntüsü alırken, seçim alanını aşağı doğru kaydırmak istediğimde sol tıkı basılı tutup sayfayı scroll ile aşağı indirerek aynı seçim alanını genişletebiliyordum. Yani tek seferde, ekrana sığmayan uzun bir alanı seçip ekran görüntüsü alabiliyordum.
Yeni Windows sürümlerinde bu özellik kaldırılmış gibi duruyor. Denediğim ekran görüntüsü uygulamalarında da yok. Onlar ya ekranın tamamını alıyor ya da sabit bir çerçeve veriyor, ama sayfayı kaydırarak tek seferde uzun bir görüntü alma özelliği hiçbiri nde yok gibi. siz nasıl yapıyorsunuz bu olayı ücretsiz bir uygulam önerin hangisini denediysem olmuyor
https://apps.microsoft.com/detail/9mz95kl8mr0l?hl=en-US&gl=SE
https://chromewebstore.google.com/detail/gofullpage-full-page-scre/fdpohaocaechififmbbbbbknoalclacl
-
end bunu yazdıSeRDaR bunu yazdı
https://apps.microsoft.com/detail/9mz95kl8mr0l?hl=en-US&gl=SE
https://chromewebstore.google.com/detail/gofullpage-full-page-scre/fdpohaocaechififmbbbbbknoalclacl
microsoftun kendi aracıyla olmuyor hocam go fullpage de ücretli
-
Bunu dener misin? Ben bunu kullanıyorum ve istediğin yere kaydırıp istediğin kadar uzun ss alabiliyorsun.
-
firefox'un kendi dahili ekran görüntüsü aracı ile çok basit iki tık ile :)
-
LaNCeLoT bunu yazdı
Lightshot ile soluk aldiydim kadim zamanlarda
Bir de video alan vardi öyle SnagIT idi adı
Evet snagIt işini görür. Ama sadece video değil resim de alıyor. Sen alanı işaretle. Orası sabit. Kaydırdıkça çekiyor fotoyu ve uzun bir resim oluşuyor, tek parça...
-
Bir internet sitesi için kayıt almak istiyorsan chromeda f12 bas, sonra ctrl+shift+P yap, çıkan kutuya tam ekran görüntüsü al yaz. Sitenin tam boy SS alır.
-
Liquid bunu yazdı
Bir internet sitesi için kayıt almak istiyorsan chromeda f12 bas, sonra ctrl+shift+P yap, çıkan kutuya tam ekran görüntüsü al yaz. Sitenin tam boy SS alır.
sayfa çok uzuznsa o tam boy aldğında o resim cücük kadar kalıyor yazılar filan tek seferde scrolun altında kalan kısmında alabilmeliyim sayfayı kaydırdığımda ulan ne güzelalıyorduk bok var kaldırdılar bu olayı