SCSI Harddisk

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek

Mürit Kardeşlerim..

Şu an kullandığım Xp yüklü bilgisayarda bilgisayarda

Epox
    Anakart Adı    Epox EP-AF550G Pro  (4 PCI, 1 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Video, Gigabit LAN)

Anakart Çipseti    nVIDIA nForce 6100-430, AMD Hammer

Depolama

IDE denetleyici    NVIDIA nForce Serial ATA Controller
    IDE denetleyici    NVIDIA nForce Serial ATA Controller
    IDE denetleyici    Standart Çift Kanallı PCI IDE Denetleyici
    Disk Sürücüsü    SAMSUNG HD401LJ SCSI Disk Device  (400 GB, 7200 RPM, SATA-II)

samsung HD  SCSI olarak görünüyor  ( everest raporu )

Kasayı açıp baktığımda ise  HD doğrudan SATAII fişine takılmış yani normal bir  saat disk ...
    SCSI diskler normalde bir adaptör ile bağlanması geekir diye biliyordum...  Yeni bir HD ile bu karta sistem kuracağım kafam karıştı....

takacağım HD de Seagate sataII 320gb NCQ. Bu da aynı özelliği gösterir mi?

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Martech
    Martech's avatar
    Erkek
    everest gosterebilir onemli olan realdekidir:) scsı disk zaten .. 150 gb si 450 ytl :) cok manyak hizlari var ibnelerin genelde sunucular ve serverlarda kullanilirlar. . raid yapisi falan iste:)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek
    İşin garip tarafı bilgisayar baya hızlı açılıyor...

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    Hazir konusu acilmisken bende birsey sorayim. Bu SCSİ diskleri devir sayisini dusrebilmenin bir yolu yok mudur????? Elimde 2840 serisi adaptoru olan 1 gb lik bir disk varda.. eski bilgisayarda kullaniyorum.. acaip ses yapiyor ya..

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
Toplam Hit: 917 Toplam Mesaj: 4