Seagate Expansion 1.5TB Harici Disk 199 TL
-
mkyb bunu yazdı
Bunun kutusunu parçalayıp laptopa takamaz mıyız ?
yutube'dan bi kaç video baktım. bu haricidisklerin içinde ki diskler normal 2.5inç disk olarak görünüyor takılır gibi duruyor.
-
mkyb bunu yazdı
Bunun kutusunu parçalayıp laptopa takamaz mıyız ?
kutusunu parçalarsan bana yollarmısın elimde 1 tb hard disk var 2.5 inç kutu beleşe gelir :D
-
https://www.youtube.com/watch?v=sCLfHCq_794
2015 versiyonunda sata to usb devresi var. Harddiski direk usb şeklinde yapacaklarını sanmıyorum ki zaten herkes harddiskleri kendileri üretmiyor. Tek bir üretim bandından çıkan harddiski küçük bir aparatla harici harddisk yapmak yerine kimse farklı bir ürün üretmeyi tercih etmez diye düşünüyorum. Yanlışım varsa düzeltin.
-
proxy bunu yazdıbaristbt bunu yazdı
o dediğiniz olay nasıl oluyor ya ?
bir dolu harici harddisk kullandım hepsini söktüm ettim , yeri geldi sata to usb devrelerini değiştirdim.
hepsinin ana formu klasik sata 2.5 veya 3.5 harddisk . hiç direk usb çıkışlı bi disk görmedim. bi yanlışınız olmasın abiler ?
gayette sökülüp laptop filan takılabilir gözüküyor ?

Dediğin şekilde diskler var hocam. Onların içini açınca bi çevirici devre ve bağımsız bir hardisk çıkıyor bu diski istediğin gibi kullanabiliyordun ama firmalar ne sebeptendir bilinmez artık fotosunu attığın çevirici devreyi hardiskin anakartı ile yekpare yapıyor dolayısı ile diski açınca karşına kart ayrı disk ayrı 2 parça çıkmıyor.
bende bitane vardı usb çıkışlıydı hocam bozuldu yapamadık :D
-
Bırakın normal hdd yi ssd alın huzur bulun
-
KaptaN bunu yazdı
İstediğim yorum buydu.
-
KaptaN bunu yazdı
Bende cennet istiyorum ama günahlarım izin vermiyor hocam. 1 TB SSD'ler 1.500 liradan başlıyor.
Ha ben ne yaptım 120 GB SSD aldım içine Windows ve diğer sık kullandığım programları kurdum DVD-Rom'u iptal ettim yerine eski HDD'yi taktım.
-
Benim harici boZuldu.çıkardım kartını ayrı taktım aygıtda görünüyo ama içini göremiyorum.