Seagate Mi Yoksa Western Digital Mi?
-
wd
-
tabiki seagate western de hdd mi .
-
Lacie.
İkisini de alma.
-
baris_ekin bunu yazdı:
-----------------------------anarsist_manyaq bunu yazdı:
-----------------------------
wd yi tek geçerim bilgisayarcıda çalışıyorum ve sattıktan sonra bize sorun oluştu diye gelmeyen tek marka çünkü seagate olsun samsung olsun hepsi sorun veriyor ama wd sattığımız zaman en ufak bir için gelmedi bize o yüzden wd diyorum ayrıca wd diğer markalara göre daha hızlı yazım-okuma hızına sahip ;)
-----------------------------sen yaşıyomuydun abi :D
-----------------------------hea yawrum yaşıyorum ben :D işler çokl yoğun be oraya git buraya git felan :(
-
Bende seagate HDD vardi okuma-yazma kafalari bozulmustu. fabrikasina gonderdim. 6800 dolar para soguslediler. Sakin seagate alma. alirsanda serial ata olarak baglama.
-
8mm bunu yazdı:
-----------------------------Lacie.
İkisini de alma.
-----------------------------hocam 1tb olan modeli 350 ytl nerdeyse seagate 2 tb fiyatı :S
-
Lacie 1 tb 350 liraya bulabiliyorsan kaçırma derim ama mümkün değil.
Neden lacie dedim biraz bahsedeyim.
Lacie ciddi bir iş makinasıdır. Sadece depolama üzerine mühendisliği var. Özellikle network depolama ve yedekleme konusunda çok iyi.
Ve lacie sessiz, yazılımı aşırı sıcaklıktan aşırı soğukluğa en ince ayrıntıları takip edecek şekilde düşünülmüş.
Ama beni dinlersen dur derim.
SSD ler çok iyi geliyor..
-
8mm bunu yazdı:
-----------------------------Lacie 1 tb 350 liraya bulabiliyorsan kaçırma derim ama mümkün değil.
Lacie ciddi bir iş makinasıdır. Sadece depolama üzerine mühendisliği var. Özellikle network depolama ve yedekleme konusunda çok iyi.
Ve lacie sessiz, yazılımı aşırı sıcaklıktan aşırı soğukluğa en ince ayrıntıları takip edecek şekilde düşünülmüş.
-----------------------------hoca 350 tl yi daha bulamadım ki 1tblik hdd ye vereyim :) 200 tl yi geçmeyecek
-
anarsist_manyaq bunu yazdı:
-----------------------------baris_ekin bunu yazdı:
-----------------------------anarsist_manyaq bunu yazdı:
-----------------------------
wd yi tek geçerim bilgisayarcıda çalışıyorum ve sattıktan sonra bize sorun oluştu diye gelmeyen tek marka çünkü seagate olsun samsung olsun hepsi sorun veriyor ama wd sattığımız zaman en ufak bir için gelmedi bize o yüzden wd diyorum ayrıca wd diğer markalara göre daha hızlı yazım-okuma hızına sahip ;)
-----------------------------sen yaşıyomuydun abi :D
-----------------------------hea yawrum yaşıyorum ben :D işler çokl yoğun be oraya git buraya git felan :(
-----------------------------sen bekle büyük ihtimalle yarın uğrıycam yanına sen hala aynı yerdesin demi?
-
8mm bunu yazdı:
-----------------------------Lacie 1 tb 350 liraya bulabiliyorsan kaçırma derim ama mümkün değil.
-----------------------------hocam eğer dediğin kadar sağlamsa o paraya değer çünkü bütün arşivimi atacağım başına bi iş gelmesine dayanamam