Seat Cordoba ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CyberAngel
    CyberAngel's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Seat Codoba 3 silindirde olsa çok iyi giden bir araba.Dış görünüm olarak çok hoş.İçi diğer bir çok 1.4 arabaya göre çok geniş ve konforlu.

Bir kez turbo arızası verdi çok feci uğraştırdı.Onun dışında sağlam araba.Yakıtı çok azdır.Nedense kalkışta ne yaparsan yap ufak bir titreme geliyor.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FunkyHarm
    FunkyHarm's avatar
    Erkek

Valla ben 1.4 stellası vardı 2004 model araç gayeüt güzel çekimene gerek yok rahat rahat bin

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mythbusters
    Mythbusters's avatar
    Erkek

Hala kullaniyorum cok az yakiyor gercekten ama konforlu ve performansli bi araba degil takir tukur bir araba gurultulu iceri cok ses aliyor kalkislardada cansiz ama az yakit tuketimi icin on numara bir arac

soralım öğrenelim, öğrenelim soralım.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AslanAmca
    AslanAmca's avatar
    Erkek

Beyler uzun bir arama muhabbettinden sonra bir anlık sinirle  :D hiç bilmedigim 

renault clio 1.5 grandtour 2011 aldım 30bın verdim  

cuma günü satışını falanda aldık bakalım hayırlsıı dedik 2 gündür kullanıyorum rahat birişeye benziyor :D 

Kullanan varsa taktikleri nelerdir  nasıl daha az yakar ne önerirsizn falan.

ZalımMadam.10.07.24
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek

Caps atarmisin.

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AslanAmca
    AslanAmca's avatar
    Erkek
    HoLyCat bunu yazdı

Caps atarmisin.

yarın atayım hacı  net berbat uplaod edemiyorum. 

ZalımMadam.10.07.24
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheKorsans
    TheKorsans's avatar
    Erkek
    CyberAngel bunu yazdı

Seat Codoba 3 silindirde olsa çok iyi giden bir araba.Dış görünüm olarak çok hoş.İçi diğer bir çok 1.4 arabaya göre çok geniş ve konforlu.

Bir kez turbo arızası verdi çok feci uğraştırdı.Onun dışında sağlam araba.Yakıtı çok azdır.Nedense kalkışta ne yaparsan yap ufak bir titreme geliyor.

Seatta arıza yapınca sıkıntısız atlatan görmedim daha ben :D bi vw servisinde 3 gün geçirdim seat sahipleri ile geçen o saçma muhabbette hepsi aynısını diyor. sağlam araba kolay kolay arıza vermiyor ama verince süründürüyor diyorlar :D

Hayattaki yegane üstünlüğüm, Türk doğmaktır.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

seat cordoba aldın mı yanına yedek gaz kelebeği alın 450 tl 900 arası gidip gelir :D 

309 olmuş bak 2 sene önce 450 iydi bazı yerler 950 ye satıyordu http://www.liderparca.com/U5539,86869,gaz-kelebegi-bogaz-kelebegi-just.htm

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Erkek

Aldığın clio'da yüklensen bile çok yakmaz.

Piyasanın en cimri aracını almışsın. 110'u geçmemeye bak.

Altındaki yarış aracı değil ona göre sür. Güle güle kullan.

Çok özel kadınlar tanıdım. Bana hayatı onlar tanıttılar...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    griffin
    griffin's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Geçenlerde aynı modelini 23 bine sattık taş gibi arabadır. polo motoru var arabada volkswagen üretiyo zaten al derim pişman olmazsın

Türkiye, kendisine din olarak Kemalizmi almış, başka hiçbir dine hayat hakkı tanımayarak kitlelere zorla dikte ettirmiştir. Oysa en üst belirleyici İslam'ın ilkeleridir. Her şey ona göre belirlenir." -Recep Tayyip Erdoğan
Toplam Hit: 3658 Toplam Mesaj: 25