Şebnem Ferah--Sil Baştan
-
Eski bi şarkı ama kavak yellerinde dinlediğimde çok beğenmiştim.Paylaşmak istedim..
(mevcutsa silebilirsiniz)
-
vazgeçtim dünyadan bide neydi o ...bu aşk fazla sana bunlar hoşuma gidiyo bide resimleri hoş
-
aaa tahribatta Şebnem FERAH dinleyenlerde varmış :) Şebnem FERAH la ilgili bir konu vardı gelen geçen sövmüştü ona o günden sonra tahribatta Şebnem FERAH kelimesini kullanmadım ... ama visionary bi istisna galiba ... :Ç
ama sevdiğin müzisyenlerin parçalarını paylaşma milletle gidip cdlerini alsınlar git tatlıses denen hıyarın albümlerini paylaşki bir
kişiyi bile olsa o hıyarın albümüne para vermekten kurtarasın bkz: ben :)
-
edit : özür dilerim gönder tuşuna iki kere basmışım
-
sil baştan başlamak gerek bazen ...
şebo iidir bazen çok ii gelr
-
haykırışlarını can kırıklarınla birlikte ruhumda saklıyorum ve seni çook seviyorum Şebnem FERAH ....
Şeboist mod aktif :P
-
yolbulucu bunu yazdı:
-----------------------------aaa tahribatta Şebnem FERAH dinleyenlerde varmış :) Şebnem FERAH la ilgili bir konu vardı gelen geçen sövmüştü ona o günden sonra tahribatta Şebnem FERAH kelimesini kullanmadım ... ama visionary bi istisna galiba ... :Ç
ama sevdiğin müzisyenlerin parçalarını paylaşma milletle gidip cdlerini alsınlar git tatlıses denen hıyarın albümlerini paylaşki bir
-----------------------------Senin o hıyar dediğin adam belki başka birinin en sevdiği şarkıcıdır. Belki de en sevdiği insandır. Hoca dinlemiyorsan dinleme ama hakaret de etme lütfen.
-
yolbulucu bunu yazdı:
-----------------------------haykırışlarını can kırıklarınla birlikte ruhumda saklıyorum ve seni çook seviyorum Şebnem FERAH ....
Şeboist mod aktif :P
-----------------------------
benden bi tane daha bulmak hoşuma gittiteomanı dinlermisin peki??
ben ikisini de sever ve dinlerim :)
-
einstein1926 bunu yazdı:
yolbulucu bunu yazdı:
-----------------------------aaa tahribatta Şebnem FERAH dinleyenlerde varmış :) Şebnem FERAH la ilgili bir konu vardı gelen geçen sövmüştü ona o günden sonra tahribatta Şebnem FERAH kelimesini kullanmadım ... ama visionary bi istisna galiba ... :Ç
-----------------------------Senin o hıyar dediğin adam belki başka birinin en sevdiği şarkıcıdır. Belki de en sevdiği insandır. Hoca dinlemiyorsan dinleme ama hakaret de etme lütfen.
-----------------------------herif kürdistan bayrağını öpüyo açık açık ben adama hıyar diyom kızıyosun :S sünger bob bile güler buna
-
einstein1926 bunu yazdı:
yolbulucu bunu yazdı:
-----------------------------herif kürdistan bayrağını öpüyo açık açık ben adama hıyar diyom kızıyosun :S sünger bob bile güler buna
-
Var mı bi kanıtı?