Şebnem Fereh Yeni Albüm (İstek)
-
shadowan bunu yazdı:
-----------------------------
XsyNcmast3r bunu yazdı:
Bi Şebo hayranı olarak ben bu albümü diğer eskilere göre daha basit buldum sözler falan okadar etkileyici gelmedi.
-----------------------------Peşin yargıya varma henüz çok erken,pişman olursun sonra o kadar sevmene rağmen eleştirdiğine.Ben ne zaman sevdiğim bir sanatçının albümünü alsam hiçbir zaman 10-15 dinlemede beğenemem.Hele şebnem'in albümlerinde bu böyle.Azıcık bekleyeceksin,dinleyip duracaksın,klibi çıakcak izleyeceksin,sağda solda duyacaksın kulağın bir alıaşcak sözlere müziklere,sarap gibi dinledikçe güzelleşiyor albümler ;)
-----------------------------hocam 10 15 dinleme değil çıktığı günden beri dinliyorum ben merak etme.şebnemi çok severim ve kız arkadaşlarımdan bile üstün tuttuğumu onlar bile biliyor o derece yani.ama dediğim gibi eski tadı alamadım ben şahsen.çoğu şebo hayranı arkadaşımda aynı fikirde.ama yine de onun sesini hertürlü dinlerim dinliyorum da sadece çok fazla şey beklediğim için tad alamadım sanırım bu albümden. ama şebo şebo yani değişmez =)
edit : eskde göremedik bu sene albüm çalışmaları yüzünden gerçekten çok büyük bi kayıptı benim için :)
-
bende pm alsam :)
-
Zahmet olmassa bende istiyorum :)
-
pm isterik :D
-
Ben fereh değil ferah istiyorum varmı? :D
-
Mylitta bunu yazdı:
Ben fereh değil ferah istiyorum varmı? :D