SEÇİM - Klavye

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    break
    break's avatar
    Erkek

1. Tasarim, cekim, mor yazilar goze hitap etmiyor.

2. Sesini begendim.

Bence 1. madde duzeltilir ama 2. madde baya zor devam ettikce guzellesebilir diye dusunuyorum. Yolun acik olsun.

Agronomist + Yaprak Tütün Uzmanı
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek

TBT'de clickbait.

while (1<2)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    banneduser
    banneduser's avatar
    Erkek
    PsychoDawn bunu yazdı

içerik güzel ama görüntü kalitesi sorunlu. her ne kadar youtube olsa da günümüzde youtube içerik görüntü kaliteleri ciddi anlamda yükselmiş durumda.
    izleyiciler ister istemez bu görüntülere alışıyorlar ve aşağısında kalanları izlemekten uzak duruyorlar. videonu izledim ilk gözüme çarpan pozlama sorunları çektiğin kamera her ne ise ( telefon vs ) pozlamayı doğru yap. gördüğüm videoda otomatik pozlama ayarları olduğu anlaşılıyor anlık olarak pozlama değerleri değişiyor. bazı yerler yanmış durumda yani over expose olmuş. telefonla çekiyorsan bile pozlamayı ışığına göre ayarlayıp kilitlemen lazım. 
    kameran iyi yada kötü bu çok bir şey fark ettirmez doğru ışık kullanımı ve pozlama her şeydir. iPhone5 le çekilmiş reklam filmleri (apple'ın kendi reklamı dahil) ve kısa filmler var :) 
    Yt'da içerik ne kadar önemli olsa da kalite bir çok şeyi etkiliyor. ( troll ve komedi içerikleri hariç ) gördüğüm kadarıyla bir dil oluşturmaya çalışmışsın fena değil oturur zamanla.
    kimsenin eleştirisine moralini bozma internet korkunç bir yer 13 yaşında sivilceli 31'ci ergenlerin zorbalığına kulak asma. Yt'a ilk videomu 2006'da yüklemiş biri olarak söyleyebilirim ki o zamanlar bile o zamanlar bile video altına gelen yorumlar korunçtu. türkiyede internet zorbalığı yüzünden ihtihar eden yayıncı oldu bunu unutma bu işe kalkışıyoran çelik gibi ol. egon olsun gerekirse herkese üstten bak kimseyi alttan alma seni küstürmelerine izin verme çünkü bunu yapmaya çalışıyorlar.
    biraz alkollüyüm seni kıracak bir şey yazdıysam kusura bakma hocam ama bu konuda desteğe yardıma neye ihtiyacın olusa elimden geldiğince zamanım oldukça yardımcı olurum.

son olarak : bu işler sevmiyorsan yapılacak işler değil. uzaktan çok eğlenceli gibi duruyor ama dünyanın en stresli işlerinden biri hele de profesyonel anlamda yapıyorsan. eğer bu yolda ilerlemek istiyorsan uykusuz gecelere hazır ol hele biraz izlenme alaya başlarsan ajanslarla ve markalarla yapacağın kavgaları saymıyorum bile...  başarılı olduğunu görmek çok isterim. 
    dediğim gibi video kalitelerine ve edit'e biraz daha kafa yorarsan güzel yerlere gider gibi duruyor.
    Üretmeye devam sakın küsme...

Çok sağol hocam çok teşekkür ederim :) Aslında sosyal medyayı bir pazar arayışı için kullanmaya çalışıyorum, klavye tasarlıyorum bunları satmak için. dediklerinde çok haklısın daha eğlenceli daha kaliteli içerikler oluşturmaya çalışacağım.

Işıklandırmayı bir çözemedim, tabi bunun sebebi 5050 şerit ledle oring tipi bir şey yapmamdan dolayı :) aslında manuel pozlama ayarladım telefondan ama iyi ayarlayamadım demek ki. bu videoyu biraz daha aceleyle 1 günde çekip editlemiştim çok eksiği var tabi ki. editleme de ayrı bir eksiğim, bir sürü eksiğim var ve nereden başlasam bilmiyrum :) arka ışıklandırma rgb ledle kendime odak yapıcam zaten internette bi ton bunun hakkında video var. Amacım buradan kazanmaktan çok bi kitle oluşturabilmek ama beklediğimden yavaş gelişiyor.

Tavsiyeleriniz ve iyi niyetleriniz için teşekkürler hocalar :)

Video aslında clickbait değil, yani en başından beri kullandığım cümlelerin başına klavye koyarsanız anlamı daha da bütünleştirici oluyor. Yapmak istediğim izlenme kasmak değil bir klavye başında saatlerini harcayanlara bir şekilde ulaşabilmek. Değiştirin şu daktilo bozması klavyeleri.

Edit: video başlığına klavye ekledim :)

banneduser tarafından 18/May/23 13:19 tarihinde düzenlenmiştir

ride or die..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CenkSertoz
    CenkSertoz's avatar
    Erkek
    krypt bunu yazdı

TBT'de clickbait.

Aynen tam secim gunu yayinladi birde.

Olacak is degil.

`Son halini gorenler gozlerine inanamadi` yaz abi bir sonraki basligi.

- klavye`nin son hali.

The Beginning and The End.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    banneduser
    banneduser's avatar
    Erkek
    CenkSertoz bunu yazdı
    krypt bunu yazdı

TBT'de clickbait.

Olacak is degil.

- klavye`nin son hali.

işin esprisi orda zaten, 100 abonem var hocam sence clickbait yapınca bundan para mı kazanıcam ki insanlara en azından bi kişiye fayda sağlarım diye uğraşıyorum, yani benim yapmak istediğim esprili bir yönden yaklaşıp insanlara ulaşabilmek. Zaten insanlar fikirlerini değiştirmedikleri için bu klavyelere yaklaşmıyorlar bile. böyle bi yöntemle aslında bu klavyelerin ne olduğuna belki dikkat çekerim dedim. Çünkü klavye denilince insanlar bakmıyorlar bile işi bu bile olsa, hele custom klavyeleri yayıncılar youtuberlar yanlış gösterdiği için hiç bakmıyorlar

Neyse hocam ne diyim ben insanlara yardımcı olmaya çalışıyorum siz buna clickbait deyin. Ki dediğim gibi videonun kelimelerini özenle seçtim. cümle başına klavye koyduğunda dediğim yere geliyor, zaman konusunda ne desem bahane sayılacak, böyle uygundu böyle yayınladım

ride or die..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CenkSertoz
    CenkSertoz's avatar
    Erkek
    banneduser bunu yazdı
    CenkSertoz bunu yazdı
    krypt bunu yazdı

TBT'de clickbait.

Olacak is degil.

- klavye`nin son hali.

işin esprisi orda zaten, 100 abonem var hocam sence clickbait yapınca bundan para mı kazanıcam ki insanlara en azından bi kişiye fayda sağlarım diye uğraşıyorum, yani benim yapmak istediğim esprili bir yönden yaklaşıp insanlara ulaşabilmek. Zaten insanlar fikirlerini değiştirmedikleri için bu klavyelere yaklaşmıyorlar bile. böyle bi yöntemle aslında bu klavyelerin ne olduğuna belki dikkat çekerim dedim. Çünkü klavye denilince insanlar bakmıyorlar bile işi bu bile olsa, hele custom klavyeleri yayıncılar youtuberlar yanlış gösterdiği için hiç bakmıyorlar

Neyse hocam ne diyim ben insanlara yardımcı olmaya çalışıyorum siz buna clickbait deyin. Ki dediğim gibi videonun kelimelerini özenle seçtim. cümle başına klavye koyduğunda dediğim yere geliyor, zaman konusunda ne desem bahane sayılacak, böyle uygundu böyle yayınladım

Eger insanlara faydali olmak istiyorsan, basligi secim yapma hoca cunki bu sekilde gercekten bu tip klavye ile ilgili arama yapan kimeye ulasamayacaksin.

youtube altinda tag bile yok, aciklama yok.

Seçim artık senin elinde, belki de sesini anca böyle duyurabileceksin belki de bu şansı bi daha bulamayacaksın. İyi seyirler

Bu aciklama ile soz konusu vidyonun ANA konusunun ne alakasi var?

The Beginning and The End.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Elif - Efe
    undefined-01
    undefined-01's avatar
    Homo

Polis otolari yari yoldan döndü.

Bu aralar fazla yogunum. Unuttugum seyler oluyorsa affola. DM vs atın.
Toplam Hit: 4045 Toplam Mesaj: 18
seçim klavye