Secim Boyasi
-
Oje mantıklı Leylaa sürebilir hadi neysede erkek adamın eline ne kadar yakışır bilemem :)
-
önceki seçimde cebimde mendil wardı damlattıkları gibi elime cebime attım temizledim .
cebinize mendil saklayın : ) -
ayla kaçırdıgıma y anıyorum ah ulan ah yemişim boyayı...
-
Boyayı çıkarmanın bir formülü mevcut. Biraz külfetli ancak denemek isteyene, denenmiş tarif şöyle: "Limon suyu, yarım çay kaşığı tuz ve 4-5 damla sirkeyle karıştırılıp 30 dakika bekletilecek. Ardından bir süre zeytinyağında bekletilmiş parmak, karışıma sokulduktan sonra yıkanacak!"
MİLLİYET -
sandık başındaydım ; elim , yüzüm , burnum , sağım solum arkam her yerim seçim boyası ...
-
birader geç kaldım sanırsam a ama bi dahaki seçimlere lazım olur belki.. oy kullanmadan önce evden çıkmadan kuru sabunu iyice sür sol işaret parmağına..cila niyetine..oy işleminde o boyayı sürerken kurumuş olsun yani --ama çok kalın olmasın tabi tabaka dikkat çeker-- boyayı damlattıktan sonra parmağınla sil zaten kurumuş olan sabun tabakası düşecektir,haliyle üzerindeki boyada...
daha bugün öğlen arkadaş söyledi vaLLa. :) -
edit
-
seçim boyası çıkınca bi daha oyda atmak istersiniz siz :D.Denyo launch hesabı.=).Flood yapın=)
-
ya berbat bişey o ya
ozellıkle dedım kadına fazla fıskırtma !!! üstüme dıye
şişko kadın kıskandımı guzel ellerımı ne =)
resmen elımı boyadı baska bı acıklaması yok bunun :I
çamaşır suyuyla cok denedım ama cıkmıyo ...
-
bende kalmadı zaten mürekkep bitmisti öLe bi degdi sadece :D
Toplam Hit: 3447 Toplam Mesaj: 22