Seçim Olsa Neolur ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cia
    Cia's avatar
    Erkek

demirörenin beşiktaşa başkan seçildigini gördükten sonra kimin başbakan olucagını kestirmek zor olmuyor

(demirören'i hiç kimse istemiyordu ama açık ara başkan seçildi)

..savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye,zaman ki sana hasta olmuş,incelikli haytasın,raksederken mahallenin maşallahı-eyvallahı,güzelleş be oğlumm.!şimdilik,ölümüne kadar hayattasın..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mqstar
    mqstar's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

NovalgiN bunu yazdı:
    -----------------------------

Seçim olsa ne olur ? / Olmasa ne olur...

Hocam olmasın değil mi uzasın süresi hazineden yardım alıyorlar partiler olan bizim cebe oluyor.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maximuss
    maximuss's avatar
    Erkek

mqstar bunu yazdı:

maximuss bunu yazdı:

mqstar bunu yazdı:

maximuss bunu yazdı:

birsey olmaz , bu millet icin birsey yapmis olsaydilar . coktan hain ilan edilirlerdi .

Bu milletin sirtina bir semerde sen vurursan , millet senide tasir . kahram olursun ...

Ataturkun hayatini yiprattigina degdimismi sence ? Bence 1 gr bile degmemis . o.c.lari ona dil uzatanlar , acaba ata olmasaydi , simdi analari bacilari hangi itlerin altinda yatiyor olucakti .

Bence şöyle, yanlış düşünüyorsun sonuçta atatürkü de allah yarattı isterse yaratmayabilirdi de demekki öyle özellikleri, yetenekleri de allah ona vermiş, istese başka birini de yaratabilirdi, yani sonuç olarak bunu sen atatürkten değil allahtan bileceksin.

benim yazimdan nasil olduda bunu cikardin ?

Hersey , Allahtan gelir . Buna birsey dedigimiz yok ...

Ama bir insan kaderini , bir millet icin harciyor . Olasiliklari bilirsin , algoritmis siralamalar halinde trilyonlarca olur . Yani bu kaderdir . Kaderinin onunde secenek vardir , iyi - kotu temelli . bunlari sen secersin , yani olasiliklari . her olasilik algoritmalari birbirine baglar. alin yazisi oyle bizim cahillerin dusundugu gibi yazi sekli gibi degildir . insanin gozunde oyle canlaniyor genelde.

Hocam sana dinden 4, anlıyorsun yani fakat ilk cümlendeki acaba ata olmasaydi,(hakaret anlamında değil bu bak)diye devam eden cümle hedefi sapıtıyor. Tıpkı sen bir şişeye nişan alıp atıp ta başka bir kurşunun ona çarpıp yön değiştirmesi gibi.

Ataturk sadece bugun gelinen son asama , ben bunu belirttim . Osman bey olmasaydi , alp arslan olmasaydi , gazneli mahmut , bilge kagan falan gider bu is . benim demeye calistigim buydu. yani o da "insan" elbette. ama belirli vasiflar verilmis . herkez onun gibi olamaz , mesela bir insanin beyni sayisali alamazsa , programlamadan anlamaz. bir insanin ezberi kotuyse o kisinin doktor olmasi zordur . bazi insanlara , bazi vasiflar Allah tarafindan verilir . Iste bu insanlar tarihte asama kaydetmislerdir. Ataturk olmasaydi dedim cunku , osmanli 1650 den sonra durma ve gerileme donemine girdi. bu canakkale savsina kadar surdu ,yani yikilma donemi burda son bulmaya basladi ( arada 300 yil fark var ,neden ataturk gibi biri cikmamis ? ) . peki Ataturk olmasaydi , o alman general conk bayiri ingilizlerden korktugu icin kacitinda , yerine baskasi gecseydi . ya alamasaydi ? ne 1919 olucakti , ne 30 agustos . Ataturk istese , sofyada kalir , sofyanin en guzel kizi ile evlenir , dusundugu gibi iki cocuk yapardi . Ingiliz ve fransiz gemilerinin saraya demirleyip , askerlerin saraya yerlestiginin duydugunda " cokta fifi " diyip , oradaki hayatini surdurebilirdi. Ama o kaderini , milletinden yana kullandi . ben olsam , yani yaptigim , feda ettigim onca seye ragmen . Arkamdan bu kadar kufur yiyecegimi bilsem , kilimi bile kipirdatmazdin !

Ataturk cidden cahil adammis , ne bok varda sen hayatini cephelerde , kongrelerde halki organize edicem , misaki milli diye harcadi ? Cahil adam sen baksana sofyadaki hayatina , zaten parani istanbul hukumeti veriyordu , hazir konsoloslukta almissin . bulgar or generalinin ve softanin en guzelinin gonlu sana gitmis . ya bu Ataturkte hic akil yokmus cidden . Simdi arkasindan ana avrat sovuyorlar . degermiydi Mustafa Kemal ...

oturan bayan ... 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adama
    adama's avatar
    Erkek

Bugun Seçim Olsa yalan Olur :S

Beleş wireless kahramanı.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Asosyal
    Asosyal's avatar
    Erkek

bu gün seçim olmayacak. ama seçim olunca tahminimce akp kazanacaktır.

Kurumuş yeşil otları Toprak Olmuş umutları Gökte mazi bulutları Bu mezarda bir garip var... // Ne hayasızca tahaşşüd ki ufuklar kapalı Nerde-gösterdiği vahşetle bu bir Avrupalı
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BRK35
    BRK35's avatar
    Erkek

Aslında çok fazla derin düşünmeye gerek yok. Ama genel olarak özetlemek gerekirse tecavüzden zevk alan yurdum insanı, bir kez daha bunlara oy verir. Çünkü dağıtılan kömür ve erzaklar yoksul halkıma bir kez daha tatlı gelecektir.  Bu sefer %47 değilde %57 ile (dalga geçercesine) başa geçerler. Milletin iradesiyiz derler, her kesime hitap ediyoruz derler, demokrasi derler yine bildiklerini okurlar. Sende gördüklerin duydukların karşısında şaşkınlık içinde kahrolursun. Umutla bir sonraki seçimi beklersin. Tabi bu dönem içinde rejimi değiştirmezlerse.

Folklorik olarak sana saygım var ama sana tapamam totem!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    taekwondo
    taekwondo's avatar
    Erkek

akp devri biter kualisyon olur

Belamı bulmusum bulduqum kadar..
Toplam Hit: 2651 Toplam Mesaj: 18