Seçim Otobüsleri Bu Seçimde Nerede?
-
Daft bunu yazdı
ben siyasi partilerin yerinde olsam boşuna reklama para vermem
akp kazanacak sonuçta gene
kendimizi kandırmayalım
her seçim öncesi akp'nin oyları azalıo deniliyo
çevremden akp'ye oy veren adam çıkmayacak denilio
adamlar daha da yüksek oy alarak geliyolar
kasmayın
https://www.youtube.com/watch?v=-VafxxyuGBQ
Ümit gönlümün ekmeği umar ha umar umar... D:
-
an itibariyle bahçeşehir 2. kısıda akp- chp -hdp nin araçları bangır bangır geziyorlar..
-
Hepsi Tuzlada lan!! 2-3 Haftadır başımın etini yiyorlar.. :))
-
aynen bu seçimde fazla yok bu otobüsler geçen sene ki yerel seçimlerde bile vardı yavaş yavaş kalkacak bu kültür iyide olacak
-
eskiden dombra Müziği'ni hep severek dinlerdim bunlar seçim müziği yapıp sabah akşam sokaklarda çaldırdıklarından beri sırf Akapeli sanmasınlar diye korkudan evde bile dinlenemiyorum
-
SeRDaR bunu yazdı
eskiden dombra Müziği'ni hep severek dinlerdim bunlar seçim müziği yapıp sabah akşam sokaklarda çaldırdıklarından beri sırf Akapeli sanmasınlar diye korkudan evde bile dinlenemiyorum
heyecanla dinledigimiz müzigin içine bile ettiler .
o seçim araçları onların içinde patlar umarım.
-
seçim otobüsleri saçma zaten çağdışı bir durum. avrupada böyle birşey var mı ? dingonun ahırı gibi zartttttttttttttttt bağırtılar.
kaygusuz tarafından 05/May/15 00:19 tarihinde düzenlenmiştir
komple yasaklansın. bir seçim otobüsü bir bireyin kararını değiştirecek kadar özürlü müyüz ? 4 yıllık kararı 1 otobüs mü değiştirecek ?
ha bir miting yaparsın orda seçim otobüsü olur ona birşey diyemeyiz. lakin başıboş zerzebatçı gibi bangır bangır ne la bu ?
pazar pazar 12 ye kadar uyumak istiyorum rahatsız edenin ............................................... -
bizim şirket kaplıyor şu anda, yarın sabah antalya yollarında hepsi :))
-
tam şirketin karşısına çekmişler minibüsü bangır bangır şarkıları çalıyo. şeytan diyo git dal amk
-
geçen seçimde akp ile chp dolaştı mahalle tepki olarak mhpye verdi şimdi 1 Allahın kulu dolaşmıyo :D