Seçim Vaatleri :)
-
voodoo bunu yazdı:
-----------------------------
bana oy verin kazanırsam Genelevleri beleş yapıcam :D
-----------------------------hoca nerden adaysın oyum senin :W :D
-
En iyisi cem uzan valla cem uzana vercem:D
-
bazi partilerin "dokunulmazliklari kaldiracagiz", "herkes esit olacak herkese esit davranacagiz" vaatlerinden daha tutarli bana gore
-
underzero bunu yazdı:
bazi partilerin "dokunulmazliklari kaldiracagiz", "herkes esit olacak herkese esit davranacagiz" vaatlerinden daha tutarli bana gore
Yaw bunlar hikaye hangi parti başa gelirse gelsin vaatlerinin hiç birini tam olarak yapmıyo .... saten başa geçen partiler hep sapıtıyo km gelirse glsin bu ülke gidiyo :S Nyse ... -
O vaatleri gerçek yapabilcek diğer bazı partileri de görmek isteriz iktidarda :) yani önümüzdeki yüzyl içinde olur umarım. Napıcaksın salak bu millet işte. Anlayın artık alayı salak. Hepsi cahil sofu. Vermiyor diğerlerine oy.
-
konpicyus bunu yazdı:
O vaatleri gerçek yapabilcek diğer bazı partileri de görmek isteriz iktidarda :) yani önümüzdeki yüzyl içinde olur umarım. Napıcaksın salak bu millet işte. Anlayın artık alayı salak. Hepsi cahil sofu. Vermiyor diğerlerine oy.
-----------------------------cark ettigine sevindim, gercekleri gorebilme yetine de
-
adam akıllı vaatler verenler başa geldide ne oldu? en iisi böle tipleri başa getirceksin bu mal saflıktan calmayı akıl edemez :D
Toplam Hit: 6299 Toplam Mesaj: 28