Secimde Oy Kullanma Vekaleti Verebilir Miyim
-
Secim saatinde çalışıyor olduğumdan oy kullanmak için birine vekalet verebilir miyim?
serhat8102 tarafından 06/Haz/15 22:50 tarihinde düzenlenmiştir -
serhat8102 bunu yazdı
Secim saatinde çalışıyor olduğumdan oy kullanmak için birine vekalet verebilir miyim?
Hocam varsa bile noterle olur gibi, onun için de geç gibi, ne işle meşgulsünüz afedersiniz?
-
Hayır ne yazıkki apartman seçimi hariç seçimlerde vekalet verme hakkı yoktur.
-
mugen bunu yazdıserhat8102 bunu yazdı
Hocam varsa bile noterle olur gibi, onun için de geç gibi, ne işle meşgulsünüz afedersiniz?
benim soracağım soruydu.
-
Özel sektörde birisine yakin bir işletmede çalışıyorum. Oy kullanamayim diye beni sabahçı yaptılar. Artik sabah çok erkenden gidip kapı önünde bekleyecem...
Detaylı bilgi için PM.. :))
serhat8102 tarafından 06/Haz/15 22:49 tarihinde düzenlenmiştir -
olacak olsa bile 50 liradan aşağı noter iş yapmayacaktır diye düşünüyorum. değer mi ki?
-
Yok öyle bişey ama doğuda oluyor, adam istanbulda oyu ağrıda gitmeden kullanıyor
-
Sandık başı görevlisi oldum, sandık başkanı oldum.. Hiç bir kimsenin vekaletle başkasının yerine oy kullandığını görmedim duymadım. Ve kesin cevabım ise hayır olacak..
-
bu senin vatandaşlık hakkın kimse elinden alamaz.
bence vekaleti sorma da bunları nasıl şikayet edebilirsin. bu işten nasıl sıyrılırsın onu sor.
ne demek oy vermeyim diye böyle birşey olamaz
gerçi vereceğin partiye göre değişir.
sen partini söyle ben onlar haklı mı haksız mı söyleyim :) ( şaka tabi kime verirsen ver)
-
Secim sabah 8 de basliyomus 15 dk vakit araligim var. O ara kullanacam. Kimse oy kullanmama engel olamaz.
-
beyler seçmen kağıdı olmadan oy kullanabiliyoruz değil mi? burdaki muhtarlığın yerini bilmediğim için alamadım kağıdı ama yskdan sandık ve sıra numarasına baktım sadece nüfus cüzdanını götürsem olur heralde?