folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Seçimlerin Nabzını Tutalım Mı?

Seçimlerin Nabzını Tutalım Mı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xtlan
    xtlan's avatar
    Dişi
    denize dusen deniz baykala sarilir... verecegiz yine chp ye :)

"Toros dağlarının tepelerinde tek bir Türkmen evinin bacası tüter halde kalmış ise, ben bu milletten umudumu kesmem, bayrağımı göğsüme sarar, milletimin istiklali uğruna ölürüm. Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK"
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    8mm
    8mm's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

xtlan bunu yazdı:
    -----------------------------
    denize dusen deniz baykala sarilir... verecegiz yine chp ye :)
    -----------------------------

Maalesef..

Kimse sana özgürlük veremez. Kimse sana eşitlik veya adalet veya başka birşey veremez. Eğer adamsan, sen alırsın. 8mm@tahribat.com
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karemre
    karemre's avatar
    Erkek

tam anlayamadım, bu güne kadar yaptığı bişey var mı diyenler var chp için, ama yine ona vereceğiz diyenler...faydası olmayana niye oy veresiniz ki?ülkenin geleceğiğ söz konusu .... benim düşüncem ;sürekli başkalarının yaptıklarını eleştirip, kendisi bişey yapmadan bişeklilde oy bulmaya çalılşanlar oyu haketmiyorlar... ama milletimiz doğru kararı verecektir... inşallah hayırlısı olur... bu arada anket yapılmış galiba; akp %42.4, chp %20.5, mhp %12.5

HAYIRLISI OLSUN...

[̲̅к@гє๓гє̲̅][̲̅87̲̅]
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Akp yi devirmek icin CHP ye verecez tabi ,baykalin kasina gozune oy vermiyoruz ...baykal gitse su partiden chp daha fazla oy alir...baykaldan kaybediyor chp...

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xtlan
    xtlan's avatar
    Dişi

3-5 parti var oy verilecek hepsi birbirinden beter yani cok fazla secme sansin yok belirttigim gibi denize dustuk ve birine sarilmak zorundayiz. kendi dusuncem 3 partiden cok olacak baraji gecen.anketlere pek itibar gosterme.hepsi tarafli yapilmis insanlari bir yere kanalize etmeye calisan istatistikler...

"Toros dağlarının tepelerinde tek bir Türkmen evinin bacası tüter halde kalmış ise, ben bu milletten umudumu kesmem, bayrağımı göğsüme sarar, milletimin istiklali uğruna ölürüm. Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK"
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turunc4u
    turunc4u's avatar
    Erkek
    Eğer zorunluluktan dolayı chp'ye veriyorum diosanız İstanbul 2. bölgedekiler Baskın Oran'a versin. Bu adam gerçek bir solcu çok iyi şeyler yapabileceğine inanıyorum. Akp'nin karşısında böyle bi muhalefet olsun isterdim ...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xtlan
    xtlan's avatar
    Dişi
    baskin oran iyi bir adam iyi seyler yapabileceginede inaniyorum fakat insanlar bu kadar partizan oldugu icin pek secilme sansi yok ama diger bagimsiz adaylara gore daha cok oy alacaginada eminim.ama bu ortamda macera aramayada gerek yok oylari bolup...ve en onemli sey istanbulda degilim :)

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    8mm
    8mm's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Deniz Baykal annesinin karnindan kendi yaptigi disinda herseye karsi cikmak icin dogmus bir adam.

Hayatı itiraz adamın. Bir tane yararlı cümlesi,halka yarayacak sözü yok.

İşi gücü öne düşen gözlüğünü işaret parmağıyla geri itmek. Sağlam optikci olur.

Kimse sana özgürlük veremez. Kimse sana eşitlik veya adalet veya başka birşey veremez. Eğer adamsan, sen alırsın. 8mm@tahribat.com
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turunc4u
    turunc4u's avatar
    Erkek

Baskın Oran meclise gircek %90 ama parti kurabileceğini düşünmüyorum bu ülkede bazı üniversite hocalarından (Yaş ortalaması 70) başka doğru dürüst solcu kalmadı ki :D

İbf ve siyasaldaki eski kuşak tüm hocalar seçimlere girsin parti kursunlar desteklicem  :D:D

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    american
    mizahi
    mizahi's avatar
    Erkek

Akp yanlıları partilerinin çok iyi işler yapacağını bilerek ve inanarak oylarını veriolar.

Chp hiç kimseye güvenmemekle birlikte kendi partilerine bile itibar etmiyolar.

Ciddi bir fark göze çarpıyor gibi.Neden böle acaba..

edit:Akp den yana değilim.:)

All I need is a possibility.
Toplam Hit: 5579 Toplam Mesaj: 48