Seçmek Özgürlükmüş - Güvenli İnternet Profilleri
-

http://guvenlinet.org/tr/domain_sorgula.html
'Evrim' filtreye takıldı, 'yaratılış' serbest
konu sadece evrim değil. çocukları internetteki zararlılardan koruyacağız adı altında çocukları istedikleri gibi yönlendirebilecekler.
-
Hitlerin toplama kamplarında "çalışmak özgürleştirir" diyordu. O adamlar nasıl özgürse, bizim TİB'in "seçmek özgürlüktür" lafı da o kadar özgür.
Okullardan bilimi çıkarıp hep din dersi koyalım tam olsun (!)
-
şimdi siyaset yasak tamam ama , biz siyasete girmeyelim dedikçe adamlar rahat durmuyor onlar bize girişmeye başlıyorlar . artık bilişm ve internet dünyası da siyasetten bağımsız değil hatta yarın , önümüzdeki dönemlerde öyle bir hal alacak ki bilişim denen şey siyasetin tam ortasında yer alacak.
birgün gelip, kaşının üstünde gözü var diye tbt yi yasaklamayacakları ne malum ? bugün yaptıkları bu şey bile bundan çok değil 5-6 yıl önce söyleseler güler geçeceğimiz bir konuydu öyle değil mi?
-
blogspotlar da yasaklı
-
benim 1 haftalık site bile yasaklı gösteriyor
ama sanırım oylamalar sonucu açılıyor:)
haberde yanlışlıklar var
-
Evet açılmayan siteye çocuk profilinde yasak koymuşlar.
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------benim 1 haftalık site bile yasaklı gösteriyor
ama sanırım oylamalar sonucu açılıyor:)
haberde yanlışlıklar var
-----------------------------neresinde yanlışlık varmış?
-
3 sorgu yaptım 4. de " fazla sorgu" diye hata verdi. burdada kısıtlama var. Allahım yareppim ya..
-
SyspioniC bunu yazdı:
-----------------------------3 sorgu yaptım 4. de " fazla sorgu" diye hata verdi. burdada kısıtlama var. Allahım yareppim ya..
-----------------------------çok fazla kurcalayınca kıllanıyor :|
-
Bulunduğum ortamdaki ortak kullanılan net bu paketlerden birine yeni sahip oldu ben şimdi isterdiğim yere giremeyecem hani ulan özgürlük? Canlı skora bakayım dedim idda midda hepsinde filtre var ben şimdi bunu gördüğüm zaman kan beynime sıçradığında hala daha bunları savunan adamı itin götüne sokup çıkarsam kimin suçu?
-
Yerinde bir karar,