Şehir Girişlerinde SMS Yardım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ryung
    Ryung's avatar
    Erkek

Postlarınız için teşekkürler müritler yarın müşteri hizmetlerini arayıp bilgi alıcam kayda değer bir şeyler elde edebilirsem buraya not düşerim tekrardan teşekkürler.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mavii
    mavii's avatar
    Erkek

bildiğim kadarı ile baz istasyonu ile alakalı bir durum.. misal 1234 numaralı Turkcell'in baz istasyonundan reklam yapmak istedin o istasyondan sinyal alan her telefona otomatik mesaj atıyor..

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amatör Üye
    masteryoda
    masteryoda's avatar
    Erkek

Hocam torba yasası gereği belediye v.s değilsen artık öyle smsleri sadece kendi müşteri datana atabiliyorsun örnek sen şu avm ye giriş yapan herkese sms gitsin diyemiyorsun sadece senin müşteri listenden birileri o avm ye giriş yaparsa sms gider bunuda kendi datanı anlaşma yaptığın firmaya veriyorsun onlar senin adına gönderiyor.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ari41
    ari41's avatar
    Homo

Telekom satiyor belediyelere. Mesela toplu sms pakedi aliyosunuz 500.000 adet falan ama su an buyuk statude dedigimiz musteri ve belediyelere satisi var. . O belediyenin etki alanina girdiginiz an çakıyor mesaji

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eengineer
    eengineer's avatar
    Erkek

Operatörlerin verdiği bir hizmet. Örneğin  lokantan var operatörler ile anlaşıp lokantanın yanından geçen insanlara otomatik mesaj gönderebilirsin. 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meczup
    1049
    1049's avatar
    Homo

Ben bilgilerim 3.kişilerle paylaşılmasın dediydim. Bundan ötürü mü bana hiç sms gelmedi bu ana kadar? Yoksa her şehirde yok da ondan mı gelmiyor?

Ekleme: Mobil tarafta akıllı telefonlar için şehir gezenlere gezilecek görülecek yerler kapsamında bi rehber hazırlanabilir. Yine firmalardan sponsor olmaları istenir. Uygulamayı kullanan kişinin gps verileri okunur. Anlaşmalı firmanın atıyorum 500 mt yarıçapına girdiğinde push notification atılır şuraya göz atın çok yakınsınız diye. Para kazandırabilir gibi bu iş.

1049 tarafından 22/Ağu/16 02:46 tarihinde düzenlenmiştir

dudaklarına değen yağmur bir parça rujundan çalar. dudaklarına değen yağmur bile, bir parça rujundan çalar. benim değemediğim o dudaklarına değen yağmur, bir parça rujundan çalar. // bi gün buralarda yeni bir ağaç yeşerecek ve biz gölgesinde mürekkepler tüketeceğiz //
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nvidia
    Nvidia's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Şerefsiz yüreğir belediyeside bana gönderiyo zırt pırt

Milyarlarca yıl ölüydüm dirildim ve tekrar dirilmemek üzere öleceğim günü bekliyorum!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

turkcell vodafone  yada turktelekom gibi firmalar direkt olarak bu işlerle uğşramaz aracı firmalar vardır onlar aracılıgı ile işlem yapabilirsiniz mesela örnek vereyim

istanbul ilinde avcılar ilçesinde xx mahallesinde xx bölgesinde ((fatura adresi ya da son 1 ayda 30 defa baz istasyonlarından sinyal almış olan)) kişilere sms atabilirsiniz ya da daha  farklısı

mesela siz bir telekom şirketi kurdunuz 444 44 ** arayan kişilere bile sms atabilirsiniz yani kriterler çokça fazla  sms  başına 0.35 kuruş alıyorlardı ve min 3000 tl ile başlıyordu.

şimdi facebook üzerinden başladılar fb nin  farklı bi yapısı var onu kullanıyorla mesela avcılarda oturan 30.000 kişiye sms atacaksınız elinizde 30.000 numara var bunu facebook girip  1000 tl için sallıyorum 1 tl alırken turkcell 1000  kişi için 15 tl alıyor...

Toplam Hit: 2225 Toplam Mesaj: 19
sms şehir