Şehir İçi Ankesörlü Telefon, Ücretsiz Konuşma
-
Kartsız kefilsiz çat arıyon :)
-
Şehiriçi 1 dk bedava.
-
thanatosus bunu yazdı:
-----------------------------
Şehiriçi 1 dk bedava.
-----------------------------Yanlışın var hocam uzattılar onu 3 dk oldu artık.
-
sokaga çıkınca arıcam bakalim kaç dk mış x) güzel bilgi
-
biri gidip arasın videoya çeksin 3 mü 1 mi :D telekomda ankesörlü telefon anayasası mı yapmış ne etmiş :D
"sokakda mı kaldın? hiç endişelenme telekom ankesörlü telefondan bir yakınını ara evdeyse kapağı hemen oraya at :| not: telefon kulubülerinde uyumaya kalkmayınız."
-
tarzan bunu yazdı:
-----------------------------
biri gidip arasın videoya çeksin 3 mü 1 mi :D telekomda ankesörlü telefon anayasası mı yapmış ne etmiş :D
"sokakda mı kaldın? hiç endişelenme telekom ankesörlü telefondan bir yakınını ara evdeyse kapağı hemen oraya at :| not: telefon kulubülerinde uyumaya kalkmayınız."
-----------------------------Okullardaki ankesörlülerde 3 normalde 1 diye biliyorum öyle birşey olmuştu ama tam da emin değilim
-
1'in 3'ün lafı olmaz kapatıp kapatıp tekrar ararsın nolacak :)
-
uygulama 28 şubata kadardı. bildiğim kadarıylada uzatılmadı, en azından o bilgi gelmedi bize :)
-
-
neden kampanya olarak süreli yapıyorlar ki.... 2 dk olsun taş olsun sınırsız yani ömür boyu olsun. ben hiç bi ülkede duymadım böyle bişey gayet güzel yani.... internetten bizi soydukları parayla en azından milletin ihtiyaci karşılanıyo demek ki :)))
:D