Şehir Kurma Oyunu Arayanlara Bir Öneri
-
varsa şekliniz transport tycoon deluxe online'a bekleriz, şehre mal taşıyarak nüfusu çoğaltıyorsun, hedefi ilk tutturan kazanıyor, tadından yenmiyor.
simcity 3000/4/sosyete Citiesxl, tycoon çeşitleri, hepsini oynadım, aynı zamanda bu tarımla ilgili oyunları da oynadım, bu oyunları oynayan insanların sakin zararsız göreceli iyi insanlar ve düşünce yapısı olsun, öğrenme ve uygulama alanında beyninin ağ yapısı olsun, über insanlar olduğunu düşünüyorum =D
glaurung tarafından 01/Mar/14 04:35 tarihinde düzenlenmiştir -
HolyOne bunu yazdı
Simcity varken böyle soru mu olur? simcity 2000 efsaneydi hala da cep telefonunda oynuyorum.
Şeyhim bende seninle aynı fikirdeyim en kıral sürümü Simcity 2000 di sonra zaten o seviyede güzel oyun çıkmadı ...
-
Oov bayilirim. Tskler
-
Oov bayilirim. Tskler
-
Zaman yok arkadaş özledm şunları oynamayı yau.
-
caagroup bunu yazdı
Torrentler pert, diğer linklerdende indiremedim edit(500. denememde .exe indirmeti bıraktı ve dosyayı indirmeye başladı)
torrentler çalışıyor hocam biraz bekletip arada izleyici güncelleyince indirme hızı, eş sayısı da artıyor.
exe olayı sadece tusfileste yok artık neredeyse bütün download upload sitelerinde uygulanıyor. alttaki şu seçeneği kaldırınca ilk denemende indirebiliyorsun :)