Şehirdeki Mekanların Tanıtımı ( Proje )
-
MuhammeT bunu yazdı
100 liraya aylık reseller al. birde 130 a temanı al. 20 lirada domain olsun hadi. 250 liraya senindir iş. emek beleş ama :)
Tm kardes gircem ben bu işe en azından tecrübe olur. Önce su temayı satın alayımda gerisini yine buradaki mürid'e lerden hallederiz. Adam tema yapmıs ama full ingilizce insan suna Türkçe dil desteği ekler yahu :P
-
mekanist.com
bunlar bayadır yapıyo bu işi. uygulama falan da yazdılar. belki yararlanabilirsin. fikir verir.
-
Onlar bayağ detaylı ya abartmıslar bi ölçüde :) Eminim İstanbul gibi bi şehir için normaldir ama yaşadığım şehirde bu kadarına gerek yok :) tesekkürler tavsiye için. Cok kod bilgim olmadıgı icin tema üzerinde pek oynama yapabileceğimi zannetmiyorum o da var :)
-
www.taksimtaksim.net domaini bende birşeyler yapalım diyen olursa yapabiliriz :)
-
edit
rhodostethia tarafından 25/Nis/14 18:07 tarihinde düzenlenmiştir -
meshuret.com (: bu benim projem hocam
-
Kolay gelsi hoca ne diim tutar insallah meshuret.com :) Ama kişisel fikrimi sorarsan o domainle bu iş yapılmaz yani bence
-
rhodostethia bunu yazdı
Kolay gelsi hoca ne diim tutar insallah meshuret.com :) Ama kişisel fikrimi sorarsan o domainle bu iş yapılmaz yani bence
proje varklı :) içeriği geniş
-
GoldenBoy bunu yazdırhodostethia bunu yazdı
Umarım aklındaki herneyse gerçekleştirebilirsin. Şey olabilir. Amatör şarkıcıların videolarını yayınlayabilirsin :) Bi ara herkesdinlesin.com vardı duruyomu bakmadım hala onun gibi bişey
-
rhodostethia bunu yazdıGoldenBoy bunu yazdırhodostethia bunu yazdı
Umarım aklındaki herneyse gerçekleştirebilirsin. Şey olabilir. Amatör şarkıcıların videolarını yayınlayabilirsin :) Bi ara herkesdinlesin.com vardı duruyomu bakmadım hala onun gibi bişey
eyvallah hocam (: nasip