Şehirler Arası Öğrenci Gezisi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nitrous
    Nitrous's avatar
    Erkek

Sa Cömeat

başlığı kısa tuttum burdan anlatim derdimi: )

şimdi üniversitede çok şükür çevrem geniş bu potansiyeli değerlendireyim dedim.

Bir İstanbul daha doğrusu Beyaz Show gezisi düzenlemek istiyorum.

Elemanları alacam Beyaza götürecem sonra gerisin geriye geri getirecem tek öğünde yemek vericem şöyle boğaz manzaralı bi yerde ki istanbula geldik boğazı görmedik demesinler:D

Şimdi sorarım size mutlaka bu işleri yapan yada otobüs firmaları ile bağlantısı olan vardır.

52 kişilik bir otobüsü bulunduğum şehirden(akksaray) istanbula önce boğaza nazır bir mekana ardından beyaz showun yerine götürecek program bitimindede bizi geri getirecek.İki şehir arası kgm verilerine göre 674 km.bu bilgiler ışığında merakımı giderecek olan var mı?

ayrıca showa 100 kişilik bir kontenjan ayarlayabilirmiyim daha önce giden bu tür oganizasyonlarda bulunan varsa tecrübelerini dikkat etmem gereken yerleri yapılabilitesini karlılığını söylerse çok makbüle geçer.

<< Nitrous@TahriBaT.com >>
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Durqrimast
    Durqrimast's avatar
    Erkek

öncelikle sorularina geliyim

1-) bu tur programlarda buyuk grup getiriyorsan bi universite olman sart.

Tek bir üniversite adi altinda toplayip goturuceksen eyw .

2-) kisi sayisi senin biraz abarti. Tw de ole buyuk gorundugune bakma. Hepsi kamera hilesi cok ufak alanda çalısılıyor .

Studyolar o kadar buyuk degil

3-) 100 kisi kabul ediceklerini sanmiyorum ama sen yinede bi konus derim

4-) kesinlikle ama kesinlikle bu tur bir olay yapcaksan. kontejyan aldinmi dikakt etceklerin

kesinlike kız sayisini fazla tut. Bunun sebebi kızlar bol ise one oturtuluyorsunuz.

Erkekler az ise yukarılara mahkumsun.

5-) Bogazda yemek + otobus .. özel universitemi bu hocam meraktan sordum ?

boyle biseyin maliyeti gercekten pahali hani bogazda ortalama bir restaurant diyorsan olur

fakat bu seferde otobusu park etme derdin oluyor ( biz cok zorlandik)

umarim yeterli bilgilendirme olmustur.

Nerede o eski günler...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nitrous
    Nitrous's avatar
    Erkek

Hocam süpersin Allah razı olsun :)

evet %100 organik silikonsuz öğrenci hepsi

Bir üniversite 70 kişi ile katılmıştı bende talep fazla olduğu için biraz abarttım 1 otobüs yani ortalama 50 kişiyede razıyım.

Üniversite konseyi adına gideceğim bunun + larını kullanacağım gerek şekil gerek maddi kolaylıklarını

Kız sayısını fazla tutmaya özen göstereceğim zaten yoksa 2.sınıf vatandaş muamelesi görüyormuşuz:D

Yok hocam özel değil bildiğin kıytırık devlet üniversitesi zaten biraz abartı oldu herhalde balık ekmek versemde olur : ) öyle lüks restaraundlarda vermeyeceğim yemeği.orayı es geçelim şimdilik yemeği kendilerinede bırakabilirim. 

Peki ulaşım maliyeti hakkında bilgi verebilecek olan var mı? en önemli kalem orası malumünüz..

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enes
    enes's avatar
    Erkek

Bunun için otobüs firmalrına gidip sorabilirsin yada Bizim Türk İnsanlarımız Düğünlere,Gezilere Otobüs,Minibüs Kiralıyorlar Böle Bir kaç kişi buldunmu pazarlıkda yapıp fiyatı makul bişeye indirebilirsin ama otobüs firmalarıyla anlaş derim yol uzunluğu var biraz...

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nitrous
    Nitrous's avatar
    Erkek

hocam otobüs firmaları ulaşımı ne kadara halleder kabataslak bir fiyat verebilecek olan var mı?

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nitrous
    Nitrous's avatar
    Erkek

uperman

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    justwant
    justwant's avatar
    Erkek

Kafanda bişeyler oluşsun diye soylüyorum.Travego kısa şasiler km de 0.8 tl yakar yani bu da demektirki gideceğin yol 650x2=1300 1300x0.8= 1.040 tl eder sadece yol parası. adamda 500 lira ister 1500 e halledersin. kişi başı 40 lira yapsan 50 kişiden 500 lira cebine kalır ha yok kalmasın diyosan 40 lira yap yine 500 e de 10 liralık yemek yedir.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nitrous
    Nitrous's avatar
    Erkek

peki hocam burdan istanbul otobüs biletinin 40 tl olduğunu varsayarsak 75 tl fiyat belirlesem yemek dahil katılım nasıl olur sizce? geçen sene izmirden arkadaşlar 80 e sakaryadan 35 tl ye gitmişti bunları göze alırsak benim 70 tl fiyat çekmek baya bi insaflı gibi çünkü izmir ile toplamda 200 sakarya ile 1000km fark var istanbula uzaklık bakımından.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enes
    enes's avatar
    Erkek

Nitrous bunu yazdı:
    -----------------------------

peki hocam burdan istanbul otobüs biletinin 40 tl olduğunu varsayarsak 75 tl fiyat belirlesem yemek dahil katılım nasıl olur sizce? geçen sene izmirden arkadaşlar 80 e sakaryadan 35 tl ye gitmişti bunları göze alırsak benim 70 tl fiyat çekmek baya bi insaflı gibi çünkü izmir ile toplamda 200 sakarya ile 1000km fark var istanbula uzaklık bakımından.

Bu İşi İnsaflı Düşünürsen Hiç Baştan Girme Derim Çünkü Sonunda Sorumluluk Alıyorsun :| Aradan Bir Pi. Çıksa Olaylar Yapsa Senin Başın Yanacak Sen Zaten Hem Show A Çıkarıcaksın Hem Yemek Vereceksin Hemde Getirip Götürüceksin :| Arkadaşın Dediği Gibi Yap Hem Otobüs Firması Bile Kesin Değil Daha Her Şeyi Belirledikten Sora İster İnsaflı Ol İstersen İşten Kar Yap...

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nitrous
    Nitrous's avatar
    Erkek

enes bunu yazdı:

Nitrous bunu yazdı:

Bu İşi İnsaflı Düşünürsen Hiç Baştan Girme Derim Çünkü Sonunda Sorumluluk Alıyorsun :| Aradan Bir Pi. Çıksa Olaylar Yapsa Senin Başın Yanacak Sen Zaten Hem Show A Çıkarıcaksın Hem Yemek Vereceksin Hemde Getirip Götürüceksin :| Arkadaşın Dediği Gibi Yap Hem Otobüs Firması Bile Kesin Değil Daha Her Şeyi Belirledikten Sora İster İnsaflı Ol İstersen İşten Kar Yap...

Hocam öncelikli amacım iyi bir iş çıkarmak maddiyat sonraki planda samimi olarak söylüyorum.Biraz önce konuştum firma ile 2.200 fiyat çekti ben o fiyatı 2 seviyesine çekebilirim.Yemek işinide bağladım 50 kişilik yemeği orta şeker cafe tarzı bir yerde 400tl ye hallettim azı düz 2500 e herşey tıkırında gibi şimdilik.Bu şartlarda ne fiyat belirleyeyim.burada tıkanıyorum millet gibi uçuk fiyatlar vermeye vicdanım razı olmuyor ama bu işinde alın teri hakkı olmalı.

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    justwant
    justwant's avatar
    Erkek

Eğer dediğim fiyatta anlaşırsan şoförle ki daha ucuza bile anlaşabilirsin bu zamanda, 49 tl yaparsın 40 lira masraflara gider kişi başı 9 lira kalır ama 50 değil bak 49 insana saçma gibi geliyor ama insanların aklında hep 40 lı kısım kalıyor emin ol.Boğazda da balık ekmek ayran falan yedir işte öğrenci sonuçta tutupta Paper moon'a götürecek halin yok. 50 kişi bulsan 450 lira para yapar bence gayet iyi bir gün için.

Toplam Hit: 2178 Toplam Mesaj: 12